2777
2789
عنوان

عشق یک طرفه

179 بازدید | 9 پست

چند سال پیش من عاشق یه پسریرشدم حدود ۱۲دسال ازم بزرگتر بود بعد این پسر فامیل دورمون بود من تو اینستا بهش دایرکت دادم گفتم اینجوری بعد چند وقت که حرف میزدیم همش میگفت تو رفقایی داره سر به سرم میزاری کلا خیلی محافظه کاری میکرد آخرش گفتم من کی هستم واینا بعد چند وقت پیام دادنمیشه نه آورد ولی یکدفعه دیدم از کوچمون ردشد مادرشینا هر دختری رو بهش معرفی میکردن نمی‌رفت بگیره داشت بره پناهنده میشد اصلا همش یادمه بعد اون موضوع میگفتن همش با خانواده اش دعوا میکنه وخاله من فامیلش بود ازبس به نظرم رفت از خواستگارهای بعد من گفت به اون پسر که از من زده شد تو عروسیش گفته بود حتما فلانی رو دعوت کنید یعنی بابای من بعد همش تو عروسیش به من زیر چشمی نگاه میکرد آخرم نفهمیدم دوستم داشت یا نه یه دفعه هم تو پیج دوستم گفته بود رفیقت رو بدین به من و اینجور حرفا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه زمانی منم درگیر این اشفتگی ذهنی بودم .فهمیدن واقعیت سخته .واقعا بعضی دوس داشتنا ادم وپیر میکنه😔

ارع واقعا کاش آدم روبرومون ترسو محافظه کار نباشه من هنوز هنوز واسم سواله 

ارع واقعا کاش آدم روبرومون ترسو محافظه کار نباشه من هنوز هنوز واسم سواله 

من بعدا ازش پرسیدم .جواب هم داد .ولی تح دلم گفتم داره مسخرم میکنه .ولی هیچ وقت فراموش نشد ونمیشه .اگه انقدشجاعی که بتونی فراموش کنی .ولش کن جواب سوالتم بفهمی باز دردی دوا نمیشه 

اخه میدونی چیه من همش میگم ولی چرا از کوچمون رد شد یا به دوستم خط داده بود خیلی آدم ترسویی بود 

ببخشیدا کرم داشته.من تجربه اینجور ادمو دارم.اونم فامیله.کسی که دوستت داشته باشه راه رسیدن بهت رو بلده.