2777
2789
عنوان

همسایه

248 بازدید | 16 پست

همسایه بالایی خیلی سرو صدا دارن

زنو شوهر جاافتاده هستن 

کلا همش‌دعوا دارن انگار

شب نصفه شب صدای جیغای دعوای بدجور میاد از خونشون

دوتا بچه بزرگ هم دارن

نمیدونم چشونه

بنظرتون برم باهاشون صحبت کنم

هروقت خونمون سکوته صداشون داره میاد

من بودم چیزی نمیگفتم

خود دانی

❣︵من از دوتا چیز متنفرم.                                               یکی اعتماد به نفس نداشتن آدمای لایق،فهمیده و باهوش.                                                             دومی اعتماد به نفس نفرت انگیزه احمق ها                و متوهم ها︵❣                                                   ❝ آه از غمی که تازه شود با غمی دگر❞                     #ایرانم_دوباره_تسلیت💔                                                          🇮🇷⁩                                         ❥❥تلخیِ صبح ۱۳ دی ۹۸ هر روز صبح تکرار میشه.                                                 ↺💔↻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ما هم تازه اومدیم خونه ی جدید همسایه داشت با زنش بحث میکرد شوهرم میگفت مرده فحشای بدی میداد البته نه ...

این خانومش مشکل داره

کلا خانومش‌یه مدلیه من هرچی میبینمش اصلا انگار ادم ستیزه

ای وای بر این همسایه ها

اصلا رعایت حال دیگرانو نمیکنن

هر چی هم بگی بدتر میشه 

من امتحان کردم 

پسر همسایمون توپ میکوبید به در و دیوار داد میزد اواز میخوند و کلی سرو صدای دیگه 

بهشون گفتم بچتون سرو صدا داره کلی بهشون برخورد تازه بدترم شد سرو صدای بچشون 

واقعا نمیشه کاری کرد 

مجبوری تحمل کنی

هیچوقت هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...
اپارتمان یعنی همین  سرو صداااا ادم پول داشته باشه دیوونس بمونه اپارتمان ساختمون ما هم همیشه ...

ما ۱۲ سال بابام خونه داده بودیم زندگی میکردیم سه طبقه بود چقدر آرامش الان اومدم خونه ی جدید همسایه درب خونشو باز میکنه انقدر صدا داره سکته میکنم