2777
2789
عنوان

بعد از زایمان

147 بازدید | 18 پست

۱۶ ۱۷ روزه زایمان کردم خودم احساس میکنم کم تحمل شدم ولی واقعا حوصله بکن نکن های اطرافیان رو ندارم . واقعا چرا فکر میکنن اونا بیشتر از پدر مادر بچه رو دوست دارن یا واسشون مهمه !!! 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه اهان بگو و کار خودت رو بکن ،تا یه مدت میگن و هم شما الان حساسی ،،،اگه خیلی گیر دادن با جمله با پزشکش هماهنگم یا طبق دستور پزشک میریم خاتمه بده

هر کسی مردم رو دسته کنه ،چه‌ اینوری چه اونوری من گزارش میزنم ،،،فحش هم بدید مشکلی نیست ،با یه تایپک و دوتا خط کسی فکر و خط فکریش عوض نمی‌شه ،پس دستذاز قانع کردن هم بردارید 

به همه بگو باشه ولی کار خودت رو بکن.. اونا هم از دلسوزی شونه ولی نمی دونن بعد از زایمان آدم حوصله هیچکسی رو نداره

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
مخصوصاااا اگ مادر شوهر بگهههه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

دقیقااا . به مامان خودم میتونم بگم نه باهاش راحت ترم حتی اگه بحثمم بشه ولی اونو چیکار کنم . اون یکی نوه ش ۱۴ سالشه تز ۱۴ سال پبش رو میخواد پیاده کنه

یه اهان بگو و کار خودت رو بکن ،تا یه مدت میگن و هم شما الان حساسی ،،،اگه خیلی گیر دادن با جمله با پز ...

میگم دکترش گفته اینقد نپوشونید بچه رو بده . میگه اون چه میدونه اگه سرما بخوره سخته و همون لحظه صدتا لباس و پتو میندازه رو بچه

تازه اولشه دیوونه میکنن ادم رو  خواهرشوهرم میگفت یه وقت تنبلی نکنی بگی حال ندارم بچه شیر نمیخا ...

واای واای سر شیر دادن که ببخشید من ... شدم . دکتر بیمارستان ، متخصص اطفال گفتن تا ۳ ۴ ساعت هم مشکلی نداره نخوره . هرچی بزرگتر بشه خودش بیشتر گرسنه میشه . اینا هر نیم ساعت بچه رو که با بدبختی خوابوندم بیدار میکنن میگن شیر میخواد دهنش خشک شده 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

میگم دکترش گفته اینقد نپوشونید بچه رو بده . میگه اون چه میدونه اگه سرما بخوره سخته و همون لحظه صدتا ...

بگو ممنون ک نگرانید ولی ما مبخواییم با نظر دکتر پیش بریم احتیاج ب کمک داشتم میگم ‌‌وبعد پتو رو بردار چند برداری دیگه  دیگه بر می‌خوره 

هر کسی مردم رو دسته کنه ،چه‌ اینوری چه اونوری من گزارش میزنم ،،،فحش هم بدید مشکلی نیست ،با یه تایپک و دوتا خط کسی فکر و خط فکریش عوض نمی‌شه ،پس دستذاز قانع کردن هم بردارید