2789
عنوان

من روانی ام

164 بازدید | 13 پست

به حدی کمبود توجه دارم ک واسه هر بیرون رفتن کوچیکی کلی ب خودم میرسم تهشم میگم کسی منو نگاه نکرد دیگه بعد کلی واسه اینکه کسی نگام نکرد کلی ناراحت میشم و گریه میکنم 😐مثلا قرار باشه واسه یه جای اداری با دوستام بریم اونا اصلا براشون مهم نیس ولی من خودکشی میکنم انقد خودمو تو آینه میبینم 

بخدا من از لحاظ شرایط و ظاهر خوبم اما خیلی خودمو بی لیاقت میدونم و عقده توجه دارم خدایا کمکم کن دارم روانی میشم با این افکار 

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آیا وقتی بچه بودی پدر و مادرت کم بهت توجه کردن؟

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

خوبه ک ب خودت میرسی من اگ تورو توخیابون ببینم غبطه میخورم میگم چ خوب ب خودش رسیده و توجه داری میشه ب ...

منظورم آرایش و ایناس ولی واس جاهایی ک اصلا نیاز نیس 

تهشم حس میکنم خیلی بد و بی لیاقتم

آیا وقتی بچه بودی پدر و مادرت کم بهت توجه کردن؟

نه مادرم بهم توجه می‌کرد ولی از لحاظ جنس مخالف توجهی بهم نمیشد 

مثلا پدرم از لحاظ مالی همیشه تامینم میکنه ولی تاحالا حرف محبت آمیزی نزده 

برادر ندارم

هیچوقتم اجازه حرف زدن با پسرا رو نداشتم حتی تو فامیل