2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم کاملا برعکسه میگه تو خونه اصلا آرایش نکن من طبیعی دوست دارم

ابروهامو میگه نازک نکن دختدونه بزار باشه موهامم نمزاره رنگ بزارم میگه حیف موهای مشکی نیست 'به نظرتون کار بدی میکنم به حرفش گوش میکنم البته خودمم رنگ و ابروی نازک دوس ندارم

یاد خدا =خوشبختی

[QUOTE=258067950]اتفاقامنم بهش گفتم مگ من بی آرایش زشتم گفت مگ من همچین حرفی زدم گف دلم میخوادزنم اینجوری باشه[/QUO

ادما متفاوتن داماد ما ب خاهرم میگه ارایش کن لاک بزن رنگ کن موهاتو ولی خواهرم اهل این چیزا نیی

تا کی میتونی ارایش کنی؟ باید قیافه خودتو دوست داشته باشه ببخشید بخوایید باهم برید حموم چی😉

عزیزم منظورش این نیس ک من زشتم یاچی تعریف. ازخودم نباشه من بی بی فیسم منتهی شوهرم آرایش دوسداره

عزیزم منظورش این نیس ک من زشتم یاچی تعریف. ازخودم نباشه من بی بی فیسم منتهی شوهرم آرایش دوسداره

خب شما اینطوری سختت نیس همش باید ارایش داشته باشی؟اگ خودت دوس داری و مشکلی نداری که حرفی نیست ولی خب ایشون بابد به شما احترام بزاره و همون جوری ک هستی بپذیرتت 

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂
اتفاقاهرچی نیازداشاه باشم میخره همین دیشب واس ی خط چشمورژگونه ورژ وکرم پودر۵۰۰کارت کشید

۵۰۰ واسه اینایی که گفتی خیلی کمه.معلومه جنس خوب و اصل نیست

جنس اصل بخر تنها کرم پودرش۱۵۰۰ باشه،رژلب و رژگونه هر کدوم ۵۰۰،۷۰۰، ببینم باز دلش ارایش دائم میخواد یا نه.با لوازم ارایش تقلبی به صورتت گند نزن.این لوازم ارایشها واسه استفاده دائم خوب نیستن

[QUOTE=258067950]اتفاقامنم بهش گفتم مگ من بی آرایش زشتم گفت مگ من همچین حرفی زدم گف دلم میخوادزنم ای ...

دقیقت شوهرخواهرمنم ب خواهرم میکه حق ارایش نداری حتی بدبخت حق لاک زدن هم نداره

خب شما اینطوری سختت نیس همش باید ارایش داشته باشی؟اگ خودت دوس داری و مشکلی نداری که حرفی نیست ولی خب ...

اتفاقاخودم بی آرایش حتی دیتوپام ب هیچکاری نمیاد😂😂