delviiiiiiin مدیر استارتر عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 6983 عنوان چینی برای جهیزیه 340 بازدید | 25 پست سلام خانوما شبتون بخیر من یه ست ۹۲تیکه ۱۲نفره خریدم برای جهیزیه چند دست دیگه بخرم .شما برای جهیزیه چند دست گرفتین 1401/08/16 | 23:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیاخانوووم عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 12618 چینی ۱۸ نفره ارکوپال ۱۲ نفره ،ی ارکوپال دم دستی چینی گرد ارکوپال بیضی اون یکیشم مربع
هیستوریا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 942 عزیزم بستگی داره به خودتون و رفت امدتون و مهموناتون چند نفره میشنخانواده پر جمعیت هستید یا نه ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .
delviiiiiiin مدیر استارتر عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 6983 عزیزم بستگی داره به خودتون و رفت امدتون و مهموناتون چند نفره میشن خانواده پر جمعیت هستید یا ن ... نه پر جمعیت نیستیم اصلا
sepidar_pezhvak عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 5267 من چینی ۱۸ نفره خریدمی دست چینی ۶ نفره مادرم یادگاری میده استفاده نمیکنم. دو دست آرکوپال خریدم. ۱۲ نفره پارچ و لیوان مجلسی و دم دستی خریدمفعلا اینا
آروون عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 4213 کافیه به نظرم الان دیگه مهمونی بزرگ نمونده یه شش نفره جلو دستی برای خودتون حالا هر جنسی که دوست داشتی یا از این ست های دونفره که قشنگن .ولی شش نفره پرکاربرد تره
delviiiiiiin مدیر استارتر عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 6983 من چینی ۱۸ نفره خریدم ی دست چینی ۶ نفره مادرم یادگاری میده استفاده نمیکنم. دو دست آرکوپال خر ... مبارک باشه عزیزم
mary_k1 عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 6595 من یه دست چینی گرفتم یه دستم ارکوپال. ملامینم دم دستی دارم که نخریدم یادگاری گرفتم. بنظرم کافیه. ارکوپال بیشتر استفاده میشه تو خونه ما چون سبک تره
somayehh عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 15998 بستگی به تعداد خانواده هاتون داره واسه من سمت همسرم پر جمعیته۱۸نفره چینی۱۸نفره ارکوپال لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏
هیستوریا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 942 من برعکس بقیه ۱۸ نفره ارکوپال خریدم ۱۲ نفره چینیدم دستی هم دو دست خریدم با طرح متفاوت ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .
delviiiiiiin مدیر استارتر عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 6983 بستگی به تعداد خانواده هاتون داره واسه من سمت همسرم پر جمعیته ۱۸نفره چینی ۱۸نفره ارکوپال ما پر جمعیت نیستیم اصلا سر جمع کلا ده نفریم
هیستوریا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 942 ما پر جمعیت نیستیم اصلا سر جمع کلا ده نفریم پس کافیه ۱۲ نفره ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .