2777
2789
خب گلم همیشه ک تهش طلاق نیست.شاید ب این فکرکرد ک طلاق نده اما صیغه کنه یا زن دوم بگیره پس کلا حرف زن ...

ن ترک کرده...پنج سال پیش با ی خانمی دوست شد ک صیغش کرد ک اون خانم باردار شد تا ۴ ماه بشه ب شوهرم نگفت ولی شوهرم تا فهمید بچرو سقط کرد چون میگفت من میمیرم اگه این قضیر بفهمم😔😔😔ولی کاشکی بچرو سقط نمیکرد بچه خودش بود بزرگش میکرد بچش هم پسر بود😔😔😔

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

خب گلم همیشه ک تهش طلاق نیست.شاید ب این فکرکرد ک طلاق نده اما صیغه کنه یا زن دوم بگیره پس کلا حرف زن ...

ن خونم داخل حیاطشونه نمیتونم بفروشم برم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ی نفرو میشناسم تقریبا 14 سال بچه دار نشد دکترا همه جا جوابشون کردن 

زنه طبیعی باردار شد الان دوتا بچه داره 

از لطف خدا تا امید نشو 

با امام حسین توسل کن خیلی از فامیلا و دوستامون ک بچه دار نمی‌شدن و دکتر جوابشون کرده بود با توسل به آقا بچه دار شدن 

اگه میتونی برو زیارتش 

یا شماره حرمش هست زنگ بزن 

انشالله ب رودی زود خبر بارداری تو بدی

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️              از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔
ی نفرو میشناسم تقریبا 14 سال بچه دار نشد دکترا همه جا جوابشون کردن  زنه طبیعی باردار شد الان د ...

نمیتونم برم حرمش هر سال زجه میزنم ولی جواب نگرفتم

🙄خیلی دوسش داری که پاش موندی ؟

اره😔😔😔چون خیلی ادم خوبیه تا اطرافیان اذیت نکنن.اسیبی ب من نمیزنه.خیانتی ک کردو کاراش مقصر پدرش بود

عزیزم منم دوساله اقدامم ۳۲سالمه غصه نخور خیلیا مثل منوتوان من رفتم توفکر ivf

میخوام دکترمو عوض کنم ایشالا اگه موافقت کنه کاشت برم دیگه خسته شدم ازبس هرماه منتظربودمو...😔

لطفا لایک نکنید🙋‍♀️