مشکل از اونم هست همه زیر سر مادرشه ...تازگی خیلی عوض شده گفت کلکت رو میکنم انقدر گریه کردم و باهاش ح ...
این بار اگه چیزی گفت بعد اومد معذرت خواهی بگو آدم بعضی وقتا با یه اشتباه ۱۹ نمیشه صفر میشه.حواست باشه دوباره اشتباه بزرگ نکنی ک صفر میشی.بعدم بگو متقابلا من همین حرف رو بهت بزنم عکس العملت چیه؟اونوقت خودش خجالت میکشه
ی بار پارسال بهم گفت اگه بچه دار نشی برا پسرم زن میگیرم انقدر عصبی شدم تمام شیشه ها رو زدم شکوندم ی ...
این بار اگه گفت بگو مادرجون مشکلی نداره زن بگیرید هم فعلا پسرتون بچه دار نمیشه باید ی مدت دارو مصرف کنه اونوقت لال میشه بعدم چقدر بهش رو دادی ک حرف زن گرفتن میزنه بعضی مادرشوهرها چقدر بدجنسن
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
خیلی دلم گرفته خیلی تنها و بی کسم کم اوردم..با خیانتش ساختم با معتاد بودنش با همه چیزش عوض اینکه طرف ...
عزیزم الان ناراحت نباش و به گذشته ها فکرنکن.مهم الانه و آینده....باید به بعد از آیت فکرکنی نه اتفاقات تلخ گذشته! سعی کن یکم محکم باشی گرچه تنهایی سخته اما از پسش برمیای برای زندگیت بجنگ ثابت کن دختر قوی ای هستی گلم.چند سالته؟
دیشب ب خود شوهرم گفتم مهریه ونفقم رو کامل یده خونه بگیر من میرم مامانتم بره برات هر کیو زیر سر داره ...
نه نه این اشتباه رو نکن.هیچوقت حرفش رو هم نزن!اینجوری شوهرت پررو میشه فکرمیکنه از ته دل میگی.من اگه گفتم ب مادرشوهرت بگی بخاطر اینکه دیگه حرف نزنه و بگه مشکل از پسرمه