2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند وقته اقدامی.از حرف همه خسته شدم خانوادهم مادر شوهرم....دیگه کم اوردم

یکسال و نیم اقدامم مشکلی ندارم این ماه عکس رنگی هم با کلی درد گرفتم ولی بازم نشد دلم خیلی شکسته 

درکت میکنم چون منم ماه پیش حس تورو داشتم.همش عین اسگولا دست میزدم ب شکمم میگفتم مامانی اینجایی؟؟؟یااینکه نیستی؟؟بعدم نزدیک پریودیم میگفتم خدایا فقط خودت میدونی و خودت ک حامله هستم یا نه اما متاسفانه پریود شدم ولی خب خداروشکر. چون ازش خواستم هروقت خودش صلاح دونست بهم بچه بده اولین اقدامم بود.انشالله این ماه دوباره اقدام میکنم دعات میکنم توهم دعام کن الهی آمین 

درکت میکنم چون منم ماه پیش حس تورو داشتم.همش عین اسگولا دست میزدم ب شکمم میگفتم مامانی اینجایی؟؟؟یاا ...

شوهرم بهم گفت اگه تا عید نتیجه ای نگیریم کلکت رو میکنم خیلی دلم گرفته

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

آخی مادرشوهرت و خانوادت نباید راجب این موضوع نظر بدن البته نظر منه چون ی موضوع خصوصی هست بین خودت و ...

همه دخاالت مبکنن.امشب مادر شوهرم انقدر تیکه انداخت اومدم خونم انقدر خودمو زدم و گریه کردم ک اخر پریود شوم

شوهرم بهم گفت اگه تا عید نتیجه ای نگیریم کلکت رو میکنم خیلی دلم گرفته

یعنی چی؟مگه تقصیر تواه؟ ببخشید شوهرت یکم بی شعوره چه حرفیه جای آروم کردنته؟؟؟؟ بعدم از کجا معلوم مشکل از اون نباشه؟چقدر خودخواه

همه دخاالت مبکنن.امشب مادر شوهرم انقدر تیکه انداخت اومدم خونم انقدر خودمو زدم و گریه کردم ک اخر پریو ...

یه بار جوابش رو بده.بگو ببخشید مادرجون اما این ی مساله خصوصی هستش ایشالا ب وقتش هروقت صلاح بدونیم منو امیر(مثلا اسم شوهرته) بچه میاریم

یعنی چی؟مگه تقصیر تواه؟ ببخشید شوهرت یکم بی شعوره چه حرفیه جای آروم کردنته؟؟؟؟ بعدم از کجا معلوم مشک ...

مشکل از اونم هست همه زیر سر مادرشه ...تازگی خیلی عوض شده گفت کلکت رو میکنم انقدر گریه کردم و باهاش حرف نزدم اومد معذرت خواهی گفت اعصابم خورد بود ی چی گفتم

یه بار جوابش رو بده.بگو ببخشید مادرجون اما این ی مساله خصوصی هستش ایشالا ب وقتش هروقت صلاح بدونیم من ...

ی بار پارسال بهم گفت اگه بچه دار نشی برا پسرم زن میگیرم انقدر عصبی شدم تمام شیشه ها رو زدم شکوندم ی چند وقت نمیگفت الان باز شروع کرده