2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مرحله اول لازمه مدرك زبان بگيريد  بعدشم دانشگاه و رشته مدنظرتون رو انتخاب كنيد و براش اقدام ...

من داشتم مدرک b2زبان آلمانی رو امتحان می دادم که بخاطر شرایط این روزها الان فقط امتحان b1برگزار میشه می خواهم بدونم با b1میتونم برم یا نه ؟؟؟

دوست من اقدام کرده رشتتون چیه ؟

تو رو خدا میشه من رو با ایشون آشنا کنید بتونم مراحل رو بپرسم چون من داشتم برای آلمان اقدام می کردم که بخاطر شرایط امتحانات b2زبان آلمانی لغو شد 

تو رو خدا میشه من رو با ایشون آشنا کنید بتونم مراحل رو بپرسم چون من داشتم برای آلمان اقدام می کردم ک ...

ببین خیلی از دانشگاهها به خاطر شرایط ایران با دانشجوها راه میان

بهشون ایمیل بزن و توضیح بده

بستگى به مقطع و رشته تون داره ديگه داخل سايت دانشگاه نوشته همه اينا رو 

تو سایتها نگاه کردم متاسفانه همه دنبال اینن که کاراتو خودشون دست بگیرن و قابل اعتماد نیستن دنبال کسی هستم که اقدام کرده و اطلاعاتش تکمیله 

مثلا من برای آلمان اطلاعاتم کامله ولی متاسفانه شرایطش جور نیست 

من رشته ام آموزش ابتدایی هست یعنی دارم لیسانس می گیرم ولی می خواهم رهاش کنم و یه رشته ی دیگه بخونم

دوست من مهندسی آب داشت و با آیلتس رفت اتفاقا امسال رفت 

و آلمانی هم b1 داشت ولی استادش گفته بود انگلیسی راحتتره 

ببین خیلی از دانشگاهها به خاطر شرایط ایران با دانشجوها راه میان بهشون ایمیل بزن و توضیح بده

یه بار به یک دانشگاه تو آلمان ایمیل زدم ولی چون زبانم در حد متوسط هست نمیتونم اطلاعات کافی رو بگیرم در ضمن من حدود یکسال روی رفتن به آلمان تحقیق کردم که متاسفانه تو این شرایط همه ی زحماتم به هدر رفت 

دوست من مهندسی آب داشت و با آیلتس رفت اتفاقا امسال رفت  و آلمانی هم b1 داشت ولی استادش گفته بو ...

میتونم با آیلتس برای فوق اقدام کنم ولی متاسفانه رشته ام را دوس ندارم و میدونم ادامه اش فایده ای نداره چون کار براش نیست 

تو سایتها نگاه کردم متاسفانه همه دنبال اینن که کاراتو خودشون دست بگیرن و قابل اعتماد نیستن دنبال کسی ...

عزيز من سايت خود دانشگاه رو ميگم

تو قسمتى كه شرايط و مدارك لازم براى اپلاى رو نوشتن 

نه سايت هاى مهاجرتى