2777
2789
عنوان

در چ حالین😁⁦♥️⁩

125 بازدید | 11 پست

من از ساعت دو انقدر خسته بودم خوابیدم تا الان بازم خوابم میاد😐😂

اگر پسر فامیلمون میذاشت خواب به خواب می رفتم 

خواب بودم دو سه بار ز رد 

ج نمی‌دادم هی بیدار میشدم گوشیشو قطع میکردم می‌خوابیدم آخرین بار که زنگ زد  ج گوشی دادم یهو توپیدم بهش ها چته زنگ میزنی🤣😑

وای آبروم رفت فکر کنم 

نمی‌دونستم دارم چی میگم

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

6 صبح بیدار شدم تا 6 و نیم عصر دانشگاه و کارآموزی بودم خستمممم

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

خابم میاد

برو بخوااااب

منم شاید یه نیم ساعت دیگه دوباره گرفتم خوابیدم 

همیشه ی خدا خوابم😂

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.
برو بخوااااب منم شاید یه نیم ساعت دیگه دوباره گرفتم خوابیدم  همیشه ی خدا خوابم😂

خاب بودم مثلا بعدازظهر

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

مچم خیلی درد میکنه و گشنمه

ای قودا اشکال نداره🥺💞

منم گشنمه ولی تنبلیم میشه برم تا پذیرایی بپرسم شام چیه

ای قودا اشکال نداره🥺💞 منم گشنمه ولی تنبلیم میشه برم تا پذیرایی بپرسم شام چیه

متاسفانه من خبر دارم از محتویات شام

آبگوشته😊😊😊

ما عشقی رو قبول میکنیم که فکر میکنیم لیاقتشو داریم-the perks of being a wallflower