2777
2789
عنوان

میل جنسیم صفره

4890 بازدید | 123 پست

یه دختره دوساله دارم نزدیک چهار ساله عروس شدم

ولی تو این چهار سال اصلا به ارگاسم نرسیدم ینی اصلا تحریک نمیشم 

منو شوهرمم همدیگه رو دوست داریم ولی به شوهرم نشون نمیدم اینو شوهرم میخواد مثلا نوازشم کنه نمیزارمش بدم میاد فقط میخوام زودتر شروع کنه و تموم کنه راحت شم 

چیکار کنم و چی بخورم اخه دوستدارم منم این حس تجربه کنم 

رومم نمیشه برم دکتر 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

هعیی!!

اینهمه دکترا درس خوندن که ما بگیم رومون نمیشه بریم دکتر😐

اگه امثال ما نریم دکتر پس کی بره؟؟

یعنی میتونم بگم چندییین سال لذت زندگی رو از خودت گرفتی و به خودت و بچت و شوهرت ظلم کردی :)

یا اون چیزی که میخوام🤍یا هیچی✨️

کاش جامون با هم عوض میشد

من مجردم و متاسفانه میل زیاد

یموقعایی حالم بد میشه انقدر بده

بنظرم گرمی زیاد بخور شکلات و موز من هر چی میخورم شکلاتیه ویفر کیک بستنی به این روز افتادم🤣😥😥😥😥 بنظرم شما هم همین رویه رو برو

اگه اعتقاد داری ممکنه برات دعا درست کرده باشن  برا منم درست کرده بودن همین شدم:/

فک نکنم اخه کی اگه میکردن باید برا شوهرم میکردن

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

الان بجای نظر دادن تاپیکت میترکه و برات گزارش میزنن میگی نه نگاه کن.....والا منم مث توام بقیه میگن گرمی بخور تندی بخور رازیانه بخور ولی برا من ک تاثیری نداشت

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ،💕

کاش جامون با هم عوض میشد من مجردم و متاسفانه میل زیاد یموقعایی حالم بد میشه انقدر بده بنظرم گرمی ...

حالا تو چیکار میکنی ک مجردی میلتم زیاده؟؟؟چند سالته؟؟

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ،💕

نه دیگه تو میل جنسی نداشته باشی اذیت میشی  کم کم شوهرت ام سرد میشه از اول اینجوری بودی؟

نه بعد ازدواج اینجور شدم 

از کجا بفهمم

الان بجای نظر دادن تاپیکت میترکه و برات گزارش میزنن میگی نه نگاه کن.....والا منم مث توام بقیه میگن گ ...

تازه یکی هم همین که تاپیک زدم برام درخواست دوستی داد 😑😑😑😑

بدبختی میکشم🤣😶 مگه سن مهمه؟

خوبه که چرا بدبختی 

من بدبخت که شوهرم پس میزنم