2777
2789
عنوان

ماما داریم اینجا ؟🙁

143 بازدید | 16 پست

من قرص ضد بارداری دکتر داده بهم .برای منظم شدن پریود. از روز پنجم باید شروع کنم تا ۲۱ روز .

یه هفته استراحت .دوباره از اول که میفته روز پنجم پریود بعدی .پریودم منظم شده بود یه مدت.اما باز به هم خورده.باید ۱۵ ام میشد افتاد ۱۲ ام..سه روز زودتر شروع شد.البته در حد لکه بینی. حالا نمی‌دونم.از روزی که لکه بینی شروع شد ، حساب کنم تا پنج روز یا طبق همون یه هفته استراحت ، قرصامو ادامه بدم!🤔

نه لکه بینی حساب نمیشی،باید پریود کامل بشی

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادم به یه کاربری افتاد ماما بود تو امضاش نوشته بود جواب سوالاتتونو نمیدم دست بندازید تو جیب تون از مامای آنلاین کمک بگیرین😐

انگار *کون فیل پاره شده بود فقطططط ایشون تحت عنوان ماما افتاده بود بیرون

مرسی.😘 بعد لکه بینی دلیلش چیه ؟ دو سال بود دقیقا به موقع پریود میشدم.اینجوری ام نمیشد!!

مال قرص هاس،لکه بینی میاره

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
یادم به یه کاربری افتاد ماما بود تو امضاش نوشته بود جواب سوالاتتونو نمیدم دست بندازید تو جیب تون از ...

وا ! حالا قرار نیس که ریشه ای درمان کنن. در حد لطف هم نمیتونن سوال جواب بدن ! :(