2777
2789
عنوان

سوال شخصی

129 بازدید | 15 پست

اگه امام زمان(عج) بیاد کدوم غم زندگیت تموم میشه؟! چرا؟!مگه چکاری برات می کنه؟! 

راستش من از یه استبداد بزرگ به نام فامیل پدری وشوهری بهش شکایت می کنم .کارهای شوهرمو بهش میگم وخلاص .مطمئنم سر تموم کوچه ها یکی هست که بتونی مشکلت رو بگی چون دیگه کسی وجود ندارد که جرعت کنه قانون رو دور بزنه.

اولین کاری که می کنم بدون اینکه منت شوهرمو بکشم یا از فضولی مادرش بترسم میرم دیدن پدرومادرم🌠

خدایا چقدر دلم گرفته خیلی بی کس رهاشدیم😭

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مگه اسیری گرفتت‌... قلبم گرفت واست خب ...

خیر نبینه هر ادمی که ظلم‌ میکنه..

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
فکر نکنم اگر واقعیت داشتع باش و بیاد ب من توجع کنع حقیقتش(:

هرکس یک باوری داری و اعتقاد و باور همه قابل احترام

من ادم خوبی نیستم اما یک حس خوبی دارم وقتی بهش فکر میکنم به اینکه یکی هست که میاد وانتقام میگیره و حق مظلوم میگیره بهم ارامش میده

انتقام میگیره خیالت راحت فقط تا اونموقع باید توکلت به خدا باشه

انتقام که عالیه من فقط آزادی می‌خوام 

هرکس یک باوری داری و اعتقاد و باور همه قابل احترام من ادم خوبی نیستم اما یک حس خوبی دارم وقتی بهش ف ...

درسته عزیزم

منم دوس دارم بیاد ک مظلوما ب حقشون برسن

ولی حرف اصلی اینه اینهمه عذاب به یه انتقام میریزه؟ شاید وقتی بیاد

اوضاع خیلیا بدتر شع هعی(:

انسانی‌ فراتر‌ از درک‌ عمومی 

مگه اسیری گرفتت‌... قلبم گرفت واست خب ... خیر نبینه هر ادمی که ظلم‌ میکنه..

آره من یه اسیرم متاسفانه 😔

یکی که تو نی نی سایت می‌چرخه ومثل یه روانشناس نظر میده اما جرعت جنگیدن برای خودش رو نداره چون از وقتی بچه بودم هیچ وقت اجازه ی جنگیدن برای حقم رو بهم ندادن تا یاد بگیرم

درسته عزیزم منم دوس دارم بیاد ک مظلوما ب حقشون برسن ولی حرف اصلی اینه اینهمه عذاب به یه انتقام میر ...

منم چیز زیادی از فلسفه ظهورشون و انتقام گیری و چرا وکجا و... نمیدونم اما یک حسی بهم میگه هست و باعث ارامشم میشی دیدی از حضور یکی دلگرمی و تحمل سختی میکنی چون میدونی پشتت درمیاد و ازت طرفداری میکنه دقیقا عین اون

عزیزم دیدن پدر و مادرت حق طبیعی و مسلم تو هست اما متاسفانه همسرت نهایت بی انصافی در حقت میکنه صبور ب ...

خیلی ممنونم دوست مهربون

آره من یه اسیرم متاسفانه 😔 یکی که تو نی نی سایت می‌چرخه ومثل یه روانشناس نظر میده اما جرعت جنگیدن ...

کاسه ی صبرت پر‌‌ میشه یه روز..‌ 

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
آره من یه اسیرم متاسفانه 😔 یکی که تو نی نی سایت می‌چرخه ومثل یه روانشناس نظر میده اما جرعت جنگیدن ...

ببین اگر فقط بحث جرات هست و شرایط دیگه رو داری برای بیرون کردن همچین شخصی از زندگیت با ترست بجنگ  

کاسه ی صبرت پر‌‌ میشه یه روز..‌ 

دعا کن اون روز جرعت وقدرت گرفتن حقم رو پیدا کنم من بیشتر از هرکسی از خودم نا امیدم

2790
2778
2791
2779
2792