2777
2789
عنوان

تولد دخترم

331 بازدید | 19 پست

خانما ماه ديگه تولد دخترمه. فاميل زياد ندارم در حد١٥نفر شايد كمتر. از لحاظ تزئين نميخوام تولد شلوغي باشه اما ميخوام شيك باشه مثلا چيزاي جالب و جذاب

لطفا ايده بديد يا اگه عكسي داريد بفرستيد🥺

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

عزیزم همه جیز مونده ب پول اگ داری بادکنک ارایی بکن ن خودت تم انتخاب کن تم دختد من بستنی بود خودم انجام دادم لباسشم بستنی خریدم ‌‌چن تا تم دارم ولی بلد نیستم بفرستم برات.تم تولد پسرمم رنگین کمان

خودم بادكنك ارايي بلدم انجام ميدم براش. منظورم دسراي جذاب و ساده ست

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چه قدر استرس داری عزیزدلم

خب برای دسر میتونی ژله درست کنی

از این لیوان یک بار مصرف کوچولوها که شیشه ای و بی رنگه بخر توی اون ژله چند رنگ درست کن 

که نیاز به برگردونن نباشه 

یه وقت استرس بگیری چرا ژله خوب برنگشت

❤آرزویت را برآورده میکند آن خدایی ک آسمان را برای خنداندن گُلی میگریاند❤

میتونی پاپ کرن و چیپس و پفک و 

یسری فینگر فود درست کنی 

با کالباس و زیتون و گوجه گیلاسی 

و ناگت  و هویج و یکم گوجه خیار برای سالاد

لازانیا درس کن .

ژله های رنگ تم درست کن . پاستیل . دسر تیرامیسو . کیک مرغ . ژله بستنی . الان هوا رو ب سرما میره میتونی نوشیدنی گرم مث هات چاکلت . نسکافه و ... بدی برای پذیرایی.

برای تریینم اگ میخای ساده باشه ۱۰ ۱۵ تا بادگنک هلیوم پر کن . دنباله ی بلند براش بزار . بزن ب سقف . 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
دلت خوشه ها دغدغت فقط

يعني كسي كه مشكلات زندگيش زياده بايد بشينه ماتم بگيره؟؟

حالا كه اينو گفتي بذار بهت بگم كه پول تولدشو بزور دارم جور ميكنم هموزم جور نشده اما تولد يك سالگيشه و باباش نميخواد بمونه تو دلم براي همين ميخوام بگيرم كاراشم خودم ميكنم. وقتي يه چيزو نميدوني قضاوت نكن

از گوگل ایده بگیر

گفتم اينجا بهتره چون بقيه از تجربه هاشون ميگن

چه قدر استرس داری عزیزدلم خب برای دسر میتونی ژله درست کنی از این لیوان یک بار مصرف کوچولوها که شیش ...

مرسي فدات. استرس ندارم فقط دوس دارم اولين تولدش خوب بشه

2790
2778
2791
2779
2792