2777
2789
عنوان

خونه😍

1392 بازدید | 71 پست

بچه ها بالاخره خونمونو عوض کردیم🙂😍 تماااام وسایل خونه رو هم عوض کردیم ینی حتی یدونه لیوان هم از قبل ندارم 😂 ایشالا قسمت همه کسایی ک دوس دارن خونشونو عوض کنن😍

هستین عکس بزارم؟؟؟

در دنیایی که مردمان شهر  عصا را از کور میدزدیدند منِ خوش باور ب دنبال محبت بودم:)

خدهروشکر

به دل خوش کار بزنی😘😘😘

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

آره بزار 

خیلی مبارکتون باشه

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکت باشه ایشاالله منم خونه بخرم

ما قبلی هم خونه خودمون بود دیگه جا به جا شدیم ب این خونمون 

ایشالا فدات شم😍

در دنیایی که مردمان شهر  عصا را از کور میدزدیدند منِ خوش باور ب دنبال محبت بودم:)

بزار گل

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️  ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️  عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍