خیلی افت تحصیلی دارم از پارسال تا حالا نمره هام خیلی افتضاحن چطوری برنامه ریزی کنم این نمرات بدو جبرانشون کنم؟
یه سری تاپیکا مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیمکارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار میشه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایتمیامنه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.
کلاس چندمی منم کل یازدهم مجازی نخوندم دوازدهم به خودم اومدم هم درسا دوازدهم خوندم هم کل یازدهم هم کنکوری نا امیدی خوب نیست تازه رتبمم خیلی خوب شد الانم پشت کنکور موندم برا پزشکی
یه سری تاپیکا مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیمکارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار میشه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایتمیامنه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.
من معدلم خیلیی خوب بود ۱۹/۹۳بودم درسم یهویی افت کرد یهو ناامید شدم استرس افتاد ب جونم 🥺🥺
اووووو منم دوازده ریاضی. از معدل 19 و نود و هشت دهم رسیدم به 16 یازدهم اما الان به طور ...
جداا؟؟؟ چکار کردی دوباره نمره هات رفتن بالا
از زمان کم شروع کن به درس خوندن.. یهو نرو رو ۸ ساعت مثلا.. نصف روز روک مدرسه ای تا برسی خونه ناهار و استراحت میشه حدود ۳.. هر درسی رو درس دادن حتما حتما همون روز مرور کن اینطوری تثبیت میشه و حتی اگ نرسی بخونی هم باز یهچیزایی یادته جلسه بعد.. از همین امروز ی درسی ک دوس داری رو شروع کن وقت بزار ۱ ساعت بخون بعدش ی درسی ک ضعیفی رو ۱ ساعت.. مثلا امروز ۲ ساعت بخون.. سعی کن خودتو ب چالش بکشی مثالی تستی سوالی هست اولی رو از کتاب کمک بگیری مابقی رو خودت حل کنی.. فردا به جا ۲ ساعت ۳ ساعت بخون.. روز بعد ۴ ساعت و همینطور تا برسی ب زمان دلخواهت.. برای درسای مدرسه جدا جا باز کن مثلا ۲ ساعت برا مدرسه وقت بزار در روز ۳ ساعت برا کنکور.. کمکم دستت میاد فقط شروع کن
منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..
معدلم چندم این شد پارسال؟یعنی فقط امسال عقب افتادی ه ...
امسال نسبت به پارسال خیلی نمراتم راضی ترم
کلا پارسال ک نمیه حضوری بود خیلی بلاتکلیف بودیم اصلا درس نخوندم از دهم ناراضی میخوام ی کار کنم یازدهم مث دهم نشه ولی نمیتونم درست برنامه بریزم استرس میگیرم
اول پبشخوانی. بعد هم سر کلاس خیلی دقیق به درس گوش میدم و هر سوالی داشته باشم سریع از معلم میپرسم. درسای همون روز رو میخونم حتی اگه خیلی کار داشته باشم . اگه وقت اضافی داشتم خلاصه نویسی هم میکنم که بعدا راحت مرور کنم روز قبل از امتحان هم کتابو یه دور کامل میخونم به همین راحتی. اینو هم بگم که پارسال خر شده بودم و نمیخوندم