2777
2789
عنوان

انگیزمو از دست دادم برای هدفام

125 بازدید | 7 پست

همیشه جزو معدلای ممتاز بودم تو دانشگاه و ترم دیگه تموم میکنم ولی این ترم اصلا حوصله کلاس ندارم و یکی در میون میرم سرکلاسام و لای کتابامو باز نکردم هنوز و کار های پژوهشیم رو هم داره میشه و انجامشون ندادم 

خیلی بی حوصله شدم حالم داره از خودم بهم میخوره 😶😑😪

برای چی انگیزتو از دست دادی؟ چیزی شده مگه؟( مثلا دنبال کار رفتیو پیدا نکردی مرتبط با رشتت؟…) ت ...

نه هنوز دنبال کار نرفتم گفتم درسم تموم بشه بعد میرم و گر نه یکی از استادام گفته بیا مطب خودم کار کن 

نمی دونم چرا یهو اینجوری شدم با اینکه باید بهتر از قبل میشدم چون رفتم خونه خودم و تایم آزادم بیشتر شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هنوز دنبال کار نرفتم گفتم درسم تموم بشه بعد میرم و گر نه یکی از استادام گفته بیا مطب خودم کار کن& ...

رشتت چیه عزیزم؟ 

اگه همه چی اوکیه و تو این حس بهت دست داد باید بگم یه وقتایی برای هممون پیش میاد و کم کم خوب میشیم دوباره 

یکم به خودت فرصت  و استراحت بده تا ذهنت آروم بشه و دوباره انگیزشو بدست بیاره 

رشتت چیه عزیزم؟  اگه همه چی اوکیه و تو این حس بهت دست داد باید بگم یه وقتایی برای هممون پیش می ...

روانشناسی میخونم 

تقریبا همه چیزم اوکی هست فقط یه بحثای خانوادگی داشتم این مدت که حل شده و اینکه ترسیدم از آیندم که این همه تلاش کردم اخرش هیچی نشم 

دوست دارم ارشدم بخونم ولی از اینکه با مدرک ارشد نتونم کاری انجام بدم از خوندن پشیمون میشم

روانشناسی میخونم  تقریبا همه چیزم اوکی هست فقط یه بحثای خانوادگی داشتم این مدت که حل شده و این ...

اها ینی میترسی آینده شغلی خوبی نداشته باشه رشتت؟ 

واقعا همه ی ما ها یه سری دغدغه ها و ترسا داریم ولی باید برای بهتر شدن تلاش کنیم و تا جایی که میتونیم به هدفامون برسیم 

منم مثل خودت متولد ۷۸ هستم تقریبا هم سن و سالیم و تقریبا دغدغه هاتو منم دارم ( من البته دانشجوی ارشدم) منم یه وقتایی دغدغه هام میاد تو سرم یه وقتایی نا امید میشم خسته میشم بعد یکم میشه خوب میشم دوباره تلاش میکنم 

موفق باشی عزیزم ❤️✨