کسی بوده که با بچه زیر ۲سال جدا شده باشه؟به نظرتون بچه هر جی کوچکتر باشه آسیب میبینه یا بزرگتر ؟بچم یک سالش از وقتی دنیا اومده اخلاق شوهرم خیلی بدتر شده و …همیشه بهونه بچه داشت که بچه دار شو الان که بچه دار شدم سر هیچ و پوچ دعوا راه میندازه و دست روم بلند میکنه .دلم برا بچم میسوزه که تو محیط ناآرام زندگی کنه از یه طرف میگم به پدر احتیاج داره واقعا موندم چیکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
طلاق بگیر وگرنه مث مامان من پیر میشی و میبینی که بخاطر بچه ات طلاق نگرفتی و زندگی نکردی
به مامانم میگم اصلا راضی نیستم بخاطر من ادامه دادی
حلیمه سلطانِ سایتتونم(برین قیام ارطغرال ببینین)😅 کاربر جدید نیستم ، اونیکی کاربریم ترکید😬 زندگی کوتاه تر از اونیه که به چیزای مسخره فک کنی دوست ِ من 😘 یادت نره مهربون باشی🤗❤️🌹💞🥂
بچه تو هر سنی باشه آسیب میبینه... ما دختر عموم دوسالش بود مامانش طلاق گرفت هیچکی تو خانواده چشم دیدن بچه رو ندارن فقد تو رو باهاش مهربونن وقتایی ک باباش مامان بزرگم هستن وگرنه محل سگ ب بچه نمیده هیچکس حتی یکی زن عموهام مث چی میزدش ... دلم براش میسوزه ولی هرچقدرم بخام باهاش مهربون باشم نمیتونم نمیدونم چرا یکیش من اصلا محلش نمیدم شاید گناه داشته باشه ولی وقتی مادرش اونجور بی احترامی ب همه کرد کتک وکتک کاری فحش داستان ها داشت تا جدا شد یادم میاد چشم دیدن بچه رو ندارم عین مامانش ...
عزیزم بنظر من به بچه ات فکر کن بخاطرش گذشت کن ، اینوهم درنظر بگیر که تمام مردا یکی از یکی بدترن اصلا ...
درست من خودم فراموش کردم به خاطر بچم میگم حتی اگه طلاق نگیرم خونه مون جدا کنم اخه گناه داره …هر چی التماس میکنم که جلو بچه داد نزن …فایده نداره …من ک کاری کرده قرصای ضد اضطرارب و افسردگی میخورم نمیخوام خدای نکرده بچم روحش آسیب ببیینه
درست من خودم فراموش کردم به خاطر بچم میگم حتی اگه طلاق نگیرم خونه مون جدا کنم اخه گناه داره …هر چی ا ...
اره درکت میکنم ولی کلا همیشه تو همه ی زندگیا یه تایمی مردا خیلی اذیت کن میشن ولی در نهایت بهترمیشن و بقول معروف بادی که تو سرشون هست از بین میره ، امیدوارم جواب صبوری ک میکنی ببینی