2777
2789
عنوان

دلگیرم از همه چی

102 بازدید | 8 پست

شرایط مالی شرایط سخت اقتصادی منو عشقمو ازهم جداکرد

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...

همیشه که اینجوری نمیمونه 

خوب میشه مطمئنم

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

من کلا از صبحی حالم گرفته اس 

نمیدونم چرا اما یه حس بدی دارم 

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همیشه که اینجوری نمیمونه  خوب میشه مطمئنم

هشت ساله موندیم ک شرایط درست شه نشد که نشد خدایا این انصافه آخه...😭

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...
من کلا از صبحی حالم گرفته اس  نمیدونم چرا اما یه حس بدی دارم

هی خدا...نه پای رفتن دارم نه پای موندن...تو بدترین حال ممکنم

هشت ساله موندیم ک شرایط درست شه نشد که نشد خدایا این انصافه آخه...😭

۵ سال هم از گرونی گذشته 

درست میشه درست میشه

هی خدا...نه پای رفتن دارم نه پای موندن...تو بدترین حال ممکنم

توکل بر خدا کن 

۵ سال هم از گرونی گذشته  درست میشه درست میشه

کی درست میشه؟؟؟جوونیمون رفت...چقد ب خودمون امیددادیم...هرچقد تلاش میکنیم نمیشه ک نمیشه

توکل بر خدا کن 

توکل کردم...خیلی وقته

پس چرا نخواست پس چرا نشد