2777
2789

چقدر پولش شد، پس چرا واسه من درد داشت با این حال لوله هامم باز بود

میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه عالی خدا رو شکر ، انشالله به زودی نی نی دار بشی 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
من چسبندگی شدید داشتم ۸۸۰ هزینه عکس شد ۴۸۰ هم هزینه وسایل شد که از داروخانه گرفتم 

من اونقدر درد داشتم که کفتم حتما چسبندگی داشتم ولی دکتر کفت سالمی واسه من ۵۵۰هزینه عکس ۳۸۰هزینه وسیله هاش

میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺
واااای من نمیدونستم درد داره فقط یدونه کدیین خورده بودم.  لوله هامم خداروشکر باز بود اما مرررر ...

چیشد بعدش باردار شدی من این ماه انداختم عکس

واااای من نمیدونستم درد داره فقط یدونه کدیین خورده بودم.  لوله هامم خداروشکر باز بود اما مرررر ...

برای من بدون درد انجام داد من آستانه تحمل دردم خیلی پایین هست اما اصلا درد نداشتم 

من ازاد شد ۴۰۰ با بیهوشی ۸۰۰

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻

من چنان درد داشتم اینقدجیغ زدم تمام بیمارستان صداموشنید هیچ دردی تاحالا اندازه عکس رنگی توزندگیم تحمل نکردم ولی همش اون چنددقیقه بود بعدش تموم شد ولی منی که آستانه دردم زیادبود نزدیک بود بیهوش بشم 

نشدنی‌ هارو به خدا بسپار...🥰🥰🤲🤲کاربری برای دو نفره 😁😁
من چنان درد داشتم اینقدجیغ زدم تمام بیمارستان صداموشنید هیچ دردی تاحالا اندازه عکس رنگی توزندگیم تحم ...

وای منم ترس داشتم اماخیلی خوب انجام داد برام و همه راضی بودن