2777
2789
عنوان

عمل سزارین چند دقیقه طول میکشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3915 بازدید | 47 پست
یاددردام افتادم🤕چقدبده نه میتونی بشینی نه درازبکشی ازاینوربچه شیرمیخواد ازاینور دردبخیه هامخصوصاکمر ...

عزیزم پمپ درد می‌گرفتی برای دردات میگن عالیه 

بعضی دکترا دستشون هم تنده هم سبک  خداخیرش بده من کلا همون روز اول تو بیمارستان خونریزی داشتم ت ...

چه خوب..منک خیلی کمردردداشتم انگارباتبرزدن وسط نخاعم

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اونقدر میترسیدیم ، درازکشم کرده بودن پاهام به شدت میخورد به تخت ، دستامو دونفر گرفته بودن ، ولی و ...

فکرکنم توام مثل منی 

باورت میشه واسه ی آزمایش خون چقد استرس میگیرم؟ فکر زایمان خیلی رو مغزمه ترسش 🤣

عزیزم پمپ درد می‌گرفتی برای دردات میگن عالیه 

نگرفتم ولی تندتندشیاف میزدم دوتادوتا

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
سخت نبود سزارین؟؟ من الان 35هفتمع و هنوز بچه نچرخیده و فعلا زایمانم سزارین زدن خیلی استرس دارم میترس ...

نمیدونم من بچه اولمه و قصد سزارین دارم چون بقدری روحیم داغونه فکر طبیعی رو. نمیتونم بکنم 

کلا از روز اول قصد سزارین داشتم 

فکرکنم توام مثل منی  باورت میشه واسه ی آزمایش خون چقد استرس میگیرم؟ فکر زایمان خیلی رو مغزمه ت ...

اصلا نترس بخدا هیچی نیست ، اصلا متوجه نمیشی ، حتی آمپول میزنن به کمر من شنیده بودم درد داره ولی دردش از یه آمپول پنی سیلین کمتر بود ☺️میگم کی بشه دوباره بچه دار شم مثل شیر برم و بیام تلافی شه

💜دنیای من :پدرم + مادرم + داداشام +خواهرم + همسرم+دخترم💜
اصلا نترس بخدا هیچی نیست ، اصلا متوجه نمیشی ، حتی آمپول میزنن به کمر من شنیده بودم درد داره ولی دردش ...

وای خداکنه منم هیچی نفهمم از عمل 

ایقد استرس دارم با اینکه بهترین دکتر و بیمارستان رو هم انتخاب کردم بازم میترسم 

عزیزم آمپول میزنن تو کمر درد نداره؟ 

چرا عزیز درد داره

من الان بچم 4.5 ماهشه هر زمان به اون موقع فک میکنم دردم میاد خخخخ

استرس داره، دردم داره

نمیشه ک درد نداشته باشه

کلا اگه طبیعی (میتونی) زایمان کنی، طبیعی بهتره

چه خبر از روزگار ؟؟؟؟؟؟
چرا عزیز درد داره من الان بچم 4.5 ماهشه هر زمان به اون موقع فک میکنم دردم میاد خخخخ استرس داره، در ...

زمان عملم بستگی به دکترت داره که چقد دستش تند باشه، واسه من خود عمل از وقتی شروع کرد تا تموم شدنش 10 تا 15 دقیقه، تازه حین عمل حالم بدم شد

ریکاوری حدودا بین 20 تا 40 دقیقه

حس پاهاتم ک بخواد برگرده، 4 الی 5 ساعتی طول میکشه

چه خبر از روزگار ؟؟؟؟؟؟
یاددردام افتادم🤕چقدبده نه میتونی بشینی نه درازبکشی ازاینوربچه شیرمیخواد ازاینور دردبخیه هامخصوصاکمر ...

من ۷ سال پیش زایمان کردم مادرشوهرم پیشم موند خیلی سخت بود دراز کشون دراز کشون نصف شبا میرفتم سرویس😔