2777
2789

اگه فقط خودتونید خوبه ولی اگه مهمون داری نه ذرت میمونه سرد میشه دیگه خوردنی نمیشه

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه همون موقع که درست شد سرو بشه بله 

یا میتونید بدون پنیر پیتزا درست کنید و رسپی سردش سرو کنید 

🩸✌🏻 هرگاه دردی واحد بر همه تان سایه انداخت ، بدانید زمان تجلی✨️ نزدیک است . "عطار"

مهمون دارم، سالاد الویه میخوام درست کنم، گفتم ذرت هم درست کنم، راست میگی

یه فینگر فود میگم خیلی راحته اونو درست کن

خمیر پیتزا درست کن،  سوسیس حلقه حلقه کن بذار لای خمیر روش پنیر پیتزا بزن ببندش بذار تو فر کوچولو کوچولو درست کن 

حالا جای سوسیس میتونی مرغ یا چرخکرده طبخ داده شده بریزی ولی با سوسیس خیلی خوشمزه میشه سردشم خوبه 

ژامبونم بگیر لوله کن یکم سس بریز وسطش سرو تهش یه زیتون بذار 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
پیشنهاد بدین چی درست کنم خوانواده شوهرم هستن، درضمن ی نوزاد 5 ماهه دارم 

سالادالویه خیلی خوبه اگه باهاشون راحتی

دنیا😒تموم بدی هاتو فقط بخاطر عشق به خانوادم تحمل میکنم😌
یه فینگر فود میگم خیلی راحته اونو درست کن خمیر پیتزا درست کن،  سوسیس حلقه حلقه کن بذار لای خمی ...

بچه کوچیک داره شایدنتونه ولی خیلی خوبه

دنیا😒تموم بدی هاتو فقط بخاطر عشق به خانوادم تحمل میکنم😌
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز