عزیزم اگه پوست چربی داری سعی کن در طول روز چند بار صورتتو بشوری ...
زیاد جوش هاتو دست کاری نکن چون بدتر میشن ...
محلول یا ژل کلیندامایسین ۱ درصد برای جوش خوبه ...
من از پماد ترتینوئین هم استفاده کردم برای لایه برداری ...پماد ترتینوئین جوش های زیر پوستی رو میاره رو و خشک میکنه.... لایه بردارم هست...قیمتشم خیلییی ارزونه من هفته پیش خریدم ۱۰ تومن ...فقط مراقب باش بعضی از پوست ها حساسن باید هفته ای ۲ بار استفاده کنن..پوست من چون مقاومت اش زیاد بود و مشکلی نداشتم هر شب میزدم ...شما از دو بار در هفته شروع کن... شب قبل خواب بزن به صورتت و بذار تا صبح بمونه و صبح بشور...پوستو خشک و پوسته پوسته میکنه .کرم مرطوب کننده استفاده کن در طول روز....آلوئه ورا هم خوبه ...
از همه مهم تر کیسه کردن و سفید آب زدن تو حمامه ...تاثیرش فوق العاااااااااااااااااده زیاده ...پوستو خیلی عالی لایه برداری میکنه و لکه ها و جای جوش هاتم از بین میبره... من خودم بازو هام جای جوش مونده بود ..از وقتی تو حموم سفید آب و کیسه میکنم فوق العاده کم رنگ شدن..
بعدم یه نکته خیلیییی مهم بعضی از پوست ها مثل پوست خودم با خوردن چیزای گرم و چرب مثل خرما و تخمه خیلیییی زود جوش میزنن ..سعی کن تخمه و اینجور چیزا کم بخوری....
بعدشم یه مقدار از جوشات ماله استرس و اضطراب کنکوره ...نگران نباش بابا ... الکی خودتو درگیر چهار تا دونه جوش نکن..
منم خیلی سر جوشام حرص میخوردم اما الان خداروشکر از وقتی رعایت میکنم خیلیییییییییییی بهتر شده و دیگه جوش ندارم فقط دارم لکه های جوش های قبل رو میبرم که اونام دیگه خیلی کمرنگ شدن ...خلاصه وقتی داری برای کنکور میخونی خودت زیاد درگیر این چیزا نکن اینا همش با یه ماه پرهیز و مصرف پماد و دارو حل میشه ...تمرکزتو بذار رو درست قشنگمم😘☺😚😊