2777
2789
عنوان

ازدواج

191 بازدید | 25 پست

خواهشان دلم خیلی گرفته از دست مردم و حرف  و رفتاراشون خسته شدم خیلی دلم گرفته از تون خواهش می کنم تو روخدا برام دعا کنید به زودی یک ازدواج خوب کنم . میگن دعای مومن در حق دیگران به اجابت میرسه شاید با دعاهای شما خوبان خدا مشکل 36 ساله من هم حل شد عاجزانه برام دعا کنید  یا مشکل ازدواجم حل شه  یا مشکل کارم هیچ دل خوشی ندارم حداقل کارم راضی بودم باز یخورده دلسردی و ناراحتیم به ادامه زندگی کمتر بود

انشالله عزیزم که حاجت روا بشی 💞

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم.بیا تو این گروه تلگرامی ی سادات خانومی هستن که ختم میدن .مشکلتو تو گروه به ایشون بگو .انشاالله  مشکلت حل بشه

https://t.me/+LOI-2TAXNdQ3YTk0

هر كه مؤمنى را به چیزی سرزنش  كند، نميرد تا خود مرتكب آن شود...

سلام گلم.بیا تو این گروه تلگرامی ی سادات خانومی هستن که ختم میدن .مشکلتو تو گروه به ایشون بگو .انشاا ...

تلگرام ندارم میشه تلفنی از ایشون بدید باهاشون صحیت کنم

سلام گلم.بیا تو این گروه تلگرامی ی سادات خانومی هستن که ختم میدن .مشکلتو تو گروه به ایشون بگو .انشاا ...

کپی کن لینکو و تو بخش ذخیره هات بفرس بعد بزن روش میاد تو گروه

هیچ وقت فکر نمی کردم ازدواج خواهر زاده ام برام عذاب و درد باشه خواهر زاده ام 18 ساله شه 2 هفته پیش عقد کرد از اون شب تا حالا همه سرکوفت میزنن بقدر ی ناراحتم و فشار روحی بهم شده که حتی دلم نمیاد تبریک به خواهر زاده ام بگم

تلگرام ندارم میشه تلفنی از ایشون بدید باهاشون صحیت کنم

شرمنده عزیزم تلفونشونو ندارم .ایشون فقط تو گروه به سوالات پاسخ میدن .حتی میگن پیوی نیاید .ولی ی ختم هست برای ازدواج .الان براتون میفرستم

[Forwarded from 🕊ختم فوق مجرب]

بخت گشایی

رفع موانع و سنگینی در ازدواج

نیت شده

بسیار مجرب

❌❌❌

🍃🌺هفتاد مرتبه آیه شریفه

بسم الله الرحمن الرحیم

« یا مَعشَرَ الجِنِّ وَالِانسِ اِنِ استَطَعتُم اَن تَنفُذُوا مِن اَقطارِ السَّماواتِ وَالَارض فَانفُذُوا لا تنفُذُونَ اِلّا بِسُلطان »

ازدواج بخت ازدواج

به مدت ۴جمعه یا ۱۴ روز بخوانید موجب رفع بستگی می گردد ان شاءالله.

❌❌❌

ادرس کانال👇👇

@mahdiifatemeh313

💢فعالیت های کانال  ختم های فوق مجرب صرفا جهت کسب اجر معنوی است

و به هیچ وجه جنبه مادی ندارد⛔⛔⛔

این کانال  تابع قوانین و نظام جمهوری اسلامی است🇮🇷💢

💢کپی ازاد است و نیازی نیست با لینک کانال باشد💢

🚫فقط بانوان🚫