2777
2789
عنوان

آرامش خیلی مهمه واسه مردا.‌‌..‌‌

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 25 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین زبون مهمه .....منم نمیتونم خوب ارتباط برقرار کنم 

خب اینهمه آرامش چی😂

اصلا کلا بلد نیستم چاخان پاخان کنم و حرفای قشنگ بزنم چاپلوس خوبی نیستم 

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
من ذاتا ادم ارومیم و کم پیش میاد غر بزنم ، زیاد هم حرف نمیزنم🤣

منم اینطوریم ولی شوهرم راضی نیست😑😐

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

اره دقیقا چیزی که میخوان همینه 

ببین خودمونو بذاریم جاشون به همین نتیجه مبرسیم 

صبح تا شب دارن تو جامعه واسه یه لقمه نون حلال زحمت میکشن، دوست دارن دیگه تو خونه یکم اعصابشون دنج باشه 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
خب اینهمه آرامش چی😂 اصلا کلا بلد نیستم چاخان پاخان کنم و حرفای قشنگ بزنم چاپلوس خوبی نیستم 

من یه همکار داشتم چنان قربون صدقه ی شوهرش میرفت آدم شاخ درمیاورد ....مریض شد حالش زیاد خوب نبود شوهرش بیمارستان گریه میکرد براش

اره دقیقا چیزی که میخوان همینه  ببین خودمونو بذاریم جاشون به همین نتیجه مبرسیم  صبح تا ش ...

آره حق دارن ‌.....ولی بعضی از زنا زیاد غر میزنن یکیش مامان خودم 

یعنی ۲۴ ساعته سر همه چی غر میزنه

آره حق دارن ‌.....ولی بعضی از زنا زیاد غر میزنن یکیش مامان خودم  یعنی ۲۴ ساعته سر همه چی غر می ...

ای بابا

میگن بعضیا همسرشونو بهشتی میکنن  خداکنه ما از اونا نباشیم

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
من یه همکار داشتم چنان قربون صدقه ی شوهرش میرفت آدم شاخ درمیاورد ....مریض شد حالش زیاد خوب نبود شوهر ...

من اصلا قربون صدقه بلد نیستم😂😂باید برم کلاسش

چرا؟😂من ذاتن درونگرام و نمیتونم عوضش کنم، مادرم همینجوریه ولی پدرم عاشقشه و خیلی راضیه

دقیقا منم درونگرام 

دوست داره پر شر و شور و شلوغ باشم هی حرف بزنم براش اصلا نمیتونم نه اینکه خشک باشم ولی خب شما شاید بهتر بدونی همچیم درونیه😂