سلام دوستای گلم.من28سالمه و میخوام ببرای افتادگی پوستم هایفو انجام بدم...
اطفا اگر کسی انجام داده اینجا،اطلاعاتش دراختیارم بزاره..
چقدر روی پوستتون جواب داد و صورتتن لیفت شد؟
راضی بودید؟؟
ممنون عزیزای دلم
دیرگاهیست که عید ز روزهای دگر زهر تر است...صبر کن سهراب!...گفته بودی قایقی خواهی ساخت...قایقت جا دارد؟...من هم از خاک غریب خواهم رفت....پشت این شهر فقط تنهاییست..... با استکانی چای هم میشود مست شد ، اگر او که باید باشد...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلن ارزش هزینه کردن نداره گلم ؛) برخلاف دردی که تحمل میکنی، تاثیرات چشم گیری نداره .
شما انجام دادی گلم؟؟؟؟
دیرگاهیست که عید ز روزهای دگر زهر تر است...صبر کن سهراب!...گفته بودی قایقی خواهی ساخت...قایقت جا دارد؟...من هم از خاک غریب خواهم رفت....پشت این شهر فقط تنهاییست..... با استکانی چای هم میشود مست شد ، اگر او که باید باشد...
ولی خواهر من انجام داده راضیه..پیش دکتر امین جعفری..بهتر از جراحیه به نظرم
کدوم شهرن این دکتر؟چ نتیجه ای گرفته؟
هایفو تراپی واسه من خیلی خوب جواب داده. اگه جای مطمئن برید مشکلی پیش نمیاد. اگرم خواستید بیشتر درمورد همچیش بدونید این سایتی هست که من ازش استفاده کردم: https://hermocha.com/