2777
2789
عنوان

زیبایی فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 8039 بازدید | 67 پست

من  و علم ژنتیک 😁 معتقدیم که چهره،  قد وسایر خصوصیات ظاهری کاملا ژنتیکی و ارثی هست حالا ممکنه با مصرف برخی چیزا قوی و استخوان بندی خوبی داشته باشه،  ولی ظاهر رو ژنتیک و وراثت بیشتر تعیین میکنه... حالا ممکنه از چند نسل قبل به بچه برسه. 

محاله حتما ک بجگیتون بور بودید   پس ژنتیک چی میگه ای وسط بچه وقتی که شکل میگیره منظورم زم ...

من و همسرم عکس بچگیمون هست هر دو مو مشکی هستیم

مالک سرزمین خوشبختیم💎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توروخدا جدي ميگين؟؟ حتي ژنشو نداشتين ؟؟؟؟ 🙄

اره جدی میگم من خیلی تو بارداری تلقین میکردم ک پسرم چشماش رنگیه چن بارم ب اطرافیانم گفتم همش مسخره میکردن میگفتن رو کی بره اخه ،ولی شد

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ

بچه ها منو وهمسرم چهره معمولی داریم ولی ماشاالله بچه هام خیلی زیبا هستند وچهرشون بور هستش وتو بارداری چیز خاصی مصرف نکردم که باعث زیبایی بشه

بچه هام به عمه وعموهاشون رفتند خیلی زیبا شدند ،مسئله ژنتیک خیلی مهمه نباید غافل شد ربطی به تغذیه نداره

زیبایی بچه همش ژنتیکه به خورد و خوراک ربطی نداره 

من بچه هام کپی همدیگه ان

سر یکی همش فست فود و غذا ی تند و بیرونی میخوردم

سر یکی فقط غذای سالم

کپی پیست همن

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
واقعا😑😐

بله ولی بنظرم بیشتر بخاطر تلقینایی بود ک میکردم😂

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ
من و همسرم عکس بچگیمون هست هر دو مو مشکی هستیم

بچه ممکنه به چند نسل قبلم بره مطالعه کنید متوجه میشید

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من میگم. قشنگی وزیبای بچه به ژنشه خواهر  

دقیقا.والا خاهرشوهرم و شوهرش هردو پوست سبزه و موی تیره دارن بچه شون نوی روشن و چشم سبز و پوست سفید داره چرا؟ رفته به مادربزرگش دقیقا.

اینا ژنتیکه.بله تاثیر داره این چیزا ولی خیلی خیلی کم.

🟡از ۹۰ اینجا بودم. یاشاسین آذربایجان و ترک قیزلاری❤🥰

بله بچه های من چشم ابی ان

تو خانواده فقط سبز و عسلی داریم بچهذهای من به عموی پدرم رفتن

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍

پسرم چشمش ابیه من و همسرم چشامون عسلیه.

به کی رفته؟؟ به مادره مادربزرگه همسرم😁

چشاش سبز خوشرنگی بوده .

حرف شما درسته

🟡از ۹۰ اینجا بودم. یاشاسین آذربایجان و ترک قیزلاری❤🥰

بله بچه های من چشم ابی ان تو خانواده فقط سبز و عسلی داریم بچهذهای من به عموی پدرم رفتن

اره درسته

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

وای خیلی خوش خوراک بودم .😂😂😂بعد غذا یه بشقاب میوه میخوردم

خوشبحالت من حتی با دیدن چیزایی که نوشتی حالت تهوع گرفتم 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم