2777
2789
عنوان

اتیش گرفتم

178 بازدید | 17 پست

بچهاااا بنظرتون بااین ادم چ  برخوردی کنم جاریم چندسال از خودم بزرگتره پدرشوهر و مادرشوهرم خیلی دوسش دارن ...خیلی چرب زبونه ... مادرشوهرم پاش دوروزهست شکسته من بخدا وقت نکردم برم یه ربع ساعت با ماشین راهه .بعد امروز کارام کردم برم یادم اومد بچم کفش نداره گفتم اول برم کفش بخرم بعد برم اونجاااا ...دیگه زنگ شوهرم زد گفت میام دنبالت با ماشین دوستش ...ماهم هرچی نشستیم نیومد ... زنگ زدم مادرشوهرم تا حالش بپرسم بهش بگم عصز حتما میام ... تا زنگ زدم جاری احمقم گوشی جواب دادبلند بلند گف چ سلامی چ علیکی دوروزه افتاده تو جاش مادرشوهر بدبختت نمیتونستی بیای یه کاری واسش کنی ....الکی هی زنگ نزن حالش بپرس ....اون قدر بغض کردم تلفن قطع کرد بعد باز زنگ زدم مادرشوهرم گفت ینی تو مریض نمیشی ینی تو تو جات نمیفتی ....منم گفتم بخدا خاستم بیام جور نشد الان اصلا حالم خوب

نیس نشستم گریه میکنم خیلی دلم شکست

شاغلی که دیروز وقت نداشتی بری؟

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

چقدر بدم اومد از جاریت 

خب آدم انقد گرفتاری داره باید یه درکی این وسط باشه 

بخدا من مجردم گاهی اول صبح بیدار میشم مثلا میگم فلان کار رو انجام بدم اخر شب ک دراز میکشم یادم میفته ک اون کار رو انجام ندادم تازه من مجردم اندازه شما دغدغه ندارم 

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته ببخشید جاریت شعور نداره که همچین حرفی رو اونجا جلو مادر شوهرت نزنه

بنظرت چ برخوردی کنم  اولین بارش نیس  خیلی تحمل کردم ‌ بخذاااا خودم مریضم الان دچار حمله پانیک شدم همین جور اظطراب گرفتم   انگار چی ذارم میلرزم

نکنه تو جاریش🤐😳 هستی 

نه سوال پرسیدم

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
بچم تب داشت 

کاش همون دیروز تماس میگرفتی به مادرشوهرت میگفتی بچه تب داره نگرانشم نمیتونم بیام پیشتون..حالش خوب بشه حتما میام بهتون سر میزنم

بنظرت چ برخوردی کنم  اولین بارش نیس  خیلی تحمل کردم ‌ بخذاااا خودم مریضم الان دچار حمله پا ...

بنظرم اول نسبت به حرفای جاریت بی تفاوت باش ولی حتما جوابشو بده در عین ریلکسی و اروم بودن ولی نه با پرویی یجوری که انگار با حرفاش علیه خودش استفاده کنی که جرئت نکنه هرحرفی رو بزنه 

برای مادرشوهرت هم دلسوزی کن چون بیماره توقعشون بالاست ولی بعدا میتونی یجوری جبران کنی