2777
2789
عنوان

بستن لوله س

172 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من یه دختر دارم ۵ ساله الآنم پسرمو ۲۹ هفته باردارم 

کلیه من مشکل داره دفع پروتیین زیاد دارم  

۸ سال تحت نظر دکترم 

و تحت نظر دکتر باردار شدم 

حالا دکترم میگه کلیه ات خیلی داره اذیت میشه دیگه نباید باردار بشی ما ام دیگه نمی‌خوایم بچه بیاریم خدارو هزار مرتبه دو بار ام هر وقت خواستم خدا بهم داده و جنسمم که جوره حالا دکترم گیر داده من نامه میدم سزارین بکن و لوله آن ببند 

من اصلا دلم نمی‌خواد سزارین بشم چون زایمان طبیعی راحت و خوبی داشتم اون سرحالی و سبکی بعد زایمان اصلا دلم نمی‌خواد از دست بدم من واقعا خوش زا بودم  

از یه طرف همسرم میگه نمی‌خواد ببندی تو ۲۸ سالته چه وقت این کاره من مثل همیشه خودم مراقبم خودتو اذیت نکن 

حالا به نظر شما کدوم کار عاقلانه است 

کدوم کار درسته ؟

هرکس یچی میگه 

حالا اگه نامه بگیرم بیمارستان دولتی قبول می‌کنه سزارین بکنه و لوله ببنده یا باید برم بیمارستان خصوصی

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اگر دوسال دیک دوماه بعد زایمان یهو باردار شدی و میدونی ک سقط میکنی اون طفل معصومو پس بهتره لولتو ببندی اما اگر نه میدونی حتی سه ماه بعد زایمانتم ناخاسته باردار میشی پس لولتو نبند 

بعدم اگر واقعا خطر داره برات سلامتت درخطره چ اصراریه ببند خودتم راحت کن

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

ببین اگر دوسال دیک دوماه بعد زایمان یهو باردار شدی و میدونی ک سقط میکنی اون طفل معصومو پس بهتره لولت ...

من تنبلی دارم تا دارو نخورم باردار نمیشم هم سره دخترم هم الان سره پسرم لترزول خوردم همون ماه اول باردار شدم چون ماه های بوده همسرم از دستش در رفته باردار نشدم 

اما همون ماه که لترزول خوردم شدم

واقعا از سزارین میترسم چون خودمم شکم دارم 

واقعا موندم بین دو راهی

من تنبلی دارم تا دارو نخورم باردار نمیشم هم سره دخترم هم الان سره پسرم لترزول خوردم همون ماه اول بار ...

ن اصلا نمیشه قطعی گف ک باردار نمیشی دوست من بعد ۸ سال باردار شد سریع چندماه بعد تاخاسته دوباره باردارشد

اگر میدونی شرایط نگهداری بچه ناخاسترو داری نبند اما اگر میدونی نمیتونی ببند ی درصدد احتمال بده ک شد

بعدم نگران شکم نباش من سزارین کردم ولی الان اص شکم ندارم یکسال گزشته بعدم طبیعی ک سخت تره باید با کلی بخیه بشینی چ رفرقی داره میتونی همسرت لولشو ببنده سوال کن از دکتر چون فک میکنم اگر اون ببنده هرموقع دوباره بجه خاستید میتونه دکتر بازش کنه ولی سوال کن

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

سلام روش های دیگه هم هست واسه پیشگیری از بارداری البته هر روشی درصدی خطا داره حتی لوله بندی نهای ...

وازکتومی بعدا میتونه بازش کنهء؟؟

ن اصلا نمیشه قطعی گف ک باردار نمیشی دوست من بعد ۸ سال باردار شد سریع چندماه بعد تاخاسته دوباره باردا ...

ااره باید بیشتر پرس جو کنم

منم شنیدم آقایون میتونن دوباره باز کنن برگشت داره و خیلی عمل راحت تری از خانم ها

منم شنیدم آقایون میتونن دوباره باز کنن برگشت داره و خیلی عمل راحت تری از خانم ها

خب پس پاس بده ب اون🤣🤣

خب پس پاس بده ب اون🤣🤣

اوون مشکل نداره بنده خدا

اما قبلا یکبار سکته کرده همسرم قند ام داره دوست ندارم اون عمل کنه

میشه ولی خب هم فکر کنم عمل پیچیده تری داره باز کردنش هم اینکه به یه سری عوامل بستگی داره که بعدش بشه بازم بچه دار شد یا نه

هر چقدر زمان بیشتری ازش بگذره احتمالش خیلی کمتر میشه

مثلا زیر دو سال باشه انگار احتمال جواب دهیش بیشتره

سن هم تاثیر داره

آی یو دی هم میشه بذاری 

میتونی هم دو تا روش پیشگیری رو همزمان استفاده کنی

مثلا هم قرص بخوری هم طبیعی پیشگیری کنی با هم

یا هر روشی استفاده کردی حتما طبیعی هم پیشگیری کنی باهاش

به نظرم اینم میشه

میشه ولی خب هم فکر کنم عمل پیچیده تری داره باز کردنش هم اینکه به یه سری عوامل بستگی داره که بعدش بشه ...

قرص تاثیر داره رو اعصاب درسته؟

من از گزاشتن و برداشتن ای یو دی میترسم