2821
2789
عنوان

مادر شوهرم☹️🤣

681 بازدید | 18 پست

دیشبش مادر شوهرم زنگ زده بود خودم حواسم نبوده کلا نوتیف نمیاد ب گوشیم بعد اومده ب شوشو جونم گفته🤣🤣🤣ناراحت شدم چرا نزنگید بهم ای خداااا انگار بچن خودم ب جا اون خجالت کشیدم

[ من چنانم که محال است کسی "درڪ" کند! ]🖤🥀

پفف

با شخصیت بودن اصلا سخت نیست!     مثلا همین که شما کلی جواب داری بدی...اما جلوی یه احمق،انتخاب میکنی که سکوت کنی.....   یعنی با شخصیتی.              یه نصیحت(همونقدر باش که هستن برات)               ( بعضیاتون ی جوری حرف میزنید باهامون ک انگار ما مقصر مشکلاتتونیم ن عزیزم خودمونم مشکل داریم اما یاد بگیر باعث همه مشکلات و بدبختیا خودمونیم و بس  )   .×   یکی داره با ۱۰۰ هزارتومن زندگی میکنه و مشکلی نداره نگید وای چجوری نمیشه و اینا از اون ب بعد دیگه نمیتونه.یکی داره با ی شرایطی زندگی میکنه چون چاره ای نداره اما سزاوار توهین شما نیست.     (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محل نده

تا بفهمه خبر کشی هم بکنه بازم کاری از پیش نمیبره

الان اگه شما بزنگی‌و معذرت خواهی بکنی به هدفش رسیده اون

صبرکن چندروز بگذرع بعد زنگ بزن حال و احوال بکن و اصلا راجع به این تماسه خرفی نزن

حالا مادرشوهر تو زنگ زده و به شوهرت گلایه کرده

خداشاهده باااارها و بارهااااا مادرشوهرم‌ الکی به شوهرم گفته که من زنگ زدم زنت گوشیمو ج نمیده

یه شب گوشی من دست شوهرم بود داشت فیلم میدید،بعد مادرش به گوشی شوهرم زنگ زد و عصبانی بود که زنت جواب منو نمیده بعد شوهرمم گفت گوشیش از صبحه دست منه شما زنگ نزدی! بعدم گفت نهههه زنگ زدم در دسترس نبوده و ....

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
محل نده تا بفهمه خبر کشی هم بکنه بازم کاری از پیش نمیبره الان اگه شما بزنگی‌و معذرت خواهی بکنی به ...

هااا

امان از دس مادر شوهرای لوس برو خودتو برا شوهرت لوس کن چندش🤣☹️

[ من چنانم که محال است کسی "درڪ" کند! ]🖤🥀
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز