2777
2789
عنوان

محض دردودل

93 بازدید | 20 پست

دوسال پیش همسرم با یه خانمی پیام بازی کرد وفهمیدم وواقعا توبه کرد ولی از اون روز شدم یه زن خسته وبی انگیزه وغمگین وهمش سر پسرم داد میزنم دوباره میبوسمش ، خستم کاش میتونستم یه مادر شاد وپرانرژی باشم ولی نمی تونم همش میخوام گریه کنم دیگه کنار شوهرم نمی خوابم از رابطه متنفرم شاید سه‌ماه بگذره هیچی ، فقط دلم برا پسرم میسوزه ،بچه رو کردم عصبی خدا منو ببخشه روحم خرابه

خدا شوهرت رو ببخشه

گناه تو چیه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با دکتر مجید کاظم نژاد مشاوره کن،تخفیف شصت درصدی گذاشته،۹۹ تومنه هر جلسه،هیچ جا این قیمت نیست،من خودم امروز باهاش مشاوره دارم،البته اولین باره،ولی تو پبجش خیلی از مشاوره هاش راضی بودن،مشخصه ادم کار بلدیه،انشالله مشگلت حل شه...۰۹۱۹۲۲۶۸۳۹۳ شماره تلفنشه،پیام بده،هزینه رو واریز کن،بهت زود وقت مبده

سعی کن فراموش کنی و امیدت رو به دست بیاری    به بخشنده بودن خدا فکر کن تو هم باید مثل خدا بخشنده باشی و کسی توبه کرد قبول کنی وگرنه حرکت به سمت نا امیدی زندگیتو داغون می کنه مجبوری امید داشته باشی و اعتماد کنی

خودشم میگه منو ببخش اشتباه کردم دیگه به روم نیار ، میگم من که داغون شدم چکار کنم

اگ واقعا میدونی تکرار نمیکنه سعی کن فراموش کنی واقعا

چون فقط خودتو عذاب میدی و زندگیتو نابود میکنی،شک نکن شوهرت دوباره به زنای دیگه پناه میبره،در ضمن اینکه پیشش نمیخوابی و رابطه ندارید خودش یه طلاق عاطفیه

خوب فکراتو بکن یا ببخش اونو،یا ولش کن ،این جهنم رو ادامه نده ک همه توش عذاب میکشن

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره