عزیز دلم من شهرستانم.میخوام آخرِ همین ماه برم کلینیک آسم و آلرژی تست بدم که برام واکسن بسازن..میشه شرتیط و هزینه شو بگید مثلا چند وثت باید تحت درمان باشم هزینه هاش چقدرهست
من تست دادم، بعد بهم برگه دادن به چه چیزایی حساسیت دارم.. برام دارو نوشت و گفت شش ماه بعد بیا ببینمت.. من با دارو ها اوکی شدم.. راجع به واکسن هم گفتم نمیخوام.. میدونی چون یجوری برام توضیح داد که فهمیدم ایمنی ۱۰۰ درصد نمیاره.. میگفت رو بدن هر کی متفاوته ممکنه یکی 6 ماه بزنه خوب بشه یکی سه سال.. زدنش هم اوایل هفته ای یک بار بود بعد میشد دو هفته یبار بعد ماهی یبار
دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔
ببین صبح زود برو.. من دیدم خیلیا از شهرستان اومده بودن.. صبح زود که بری تا بعد از ظهر کارت طول میکشه.. اول باید پرونده تشکیل بدی و بعد تست بدی رو دستات.. و تست تنفس که اگر تنفست مشکل داشته باشه میفرستنت بیمارستان مسیح دانشوری که تخصصیه آسم هست.. من آلرژی به گردو خاک و یسری مواد غذایی و گرده گل و لباسهای پشمی داشتم
دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔
میشه بپرسم داروهاتوم چی بود؟ینی درمانتون کرد یا حالت مسکن و ضد حساسیت بود؟هزینش چقدر شد
عزیزم هزینه ها اصلا یادم نیست، چون برای سال 98 هست.. ولی دکتر بهم گفت هر وقت خارش گوش و چشم و گلوت و عطسه هات شروع شد یدونه نئوتادین بخور.. منم از اون روز همیشه و همه جا نئوتادین دنبالمه.. همون داروهای ضد حساسیت داد مونته لوکاست و نئوتادین و اسپری آسم
عزیز دلم من شهرستانم.میخوام آخرِ همین ماه برم کلینیک آسم و آلرژی تست بدم که برام واکسن بسازن..میشه ش ...
سلام کسایی که آسم خفیف یا سرفه شدید دارن یه راهکار میگم مربوط به دکتر خیراندیش هست ولی یه آشنا که پزشک طب سنتی تو آلمان هست کاملتر کرده صد در صد و امتحان شده یه قلیون بردارید داخلش عرق نعناع و عرق پونه بریزید بعد نعناع رو خیس کنید به صورت مچاله شده یعنی آبش و بگیرید جای تنباکو بزارید زغال هم جای خودش حتی بچه ها هم می تونن استفاده کنند برای نفخ هم عالیه این روش درمان صد در صد هست و از زمانهای قدیم استفاده میشده به امتحانش می ارزه البته دودزیادی نداره ولی نتیجه اش و خواهید دید برای درمان کرونا هم استفاده میشه مخصوصا از نوع جدیدش
سلام کسایی که آسم خفیف یا سرفه شدید دارن یه راهکار میگم مربوط به دکتر خیراندیش هست ولی یه آشنا که پزشک طب سنتی تو آلمان هست کاملتر کرده صد در صد و امتحان شده یه قلیون بردارید داخلش عرق نعناع و عرق پونه بریزید بعد نعناع رو خیس کنید به صورت مچاله شده یعنی آبش و بگیرید جای تنباکو بزارید زغال هم جای خودش حتی بچه ها هم می تونن استفاده کنند برای نفخ هم عالیه این روش درمان صد در صد هست و از زمانهای قدیم استفاده میشده به امتحانش می ارزه البته دودزیادی نداره ولی نتیجه اش و خواهید دید برای درمان کرونا هم استفاده میشه مخصوصا از نوع جدیدش