2777
2789
عنوان

کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 44 پست
منم همین بودم افتادم به خونریزی دیگه قطع نمیشد خلاصه بعد خونریزی جفتم اومد پایین بعدش هی گفتن وزنش ک ...

ای جان خدا حفظش کنه عزیزم چقدر خوش قلبین انشالله منم برم سونو همه چی خوب باشه دعا کنین برام ❤️

خواهرانه ازت میخام خودتو کنترل کنی میدونم سخته ولی اروم باشی نمیدونی چه روزای بدی داشتم من خیلی عذاب ...

خدا حفظش کنه برات عزیز دلمم ممنون از راهنماییت برام دعا کن برم سونو قلبشو بشنوم ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بگردم کوچولوتون الان خوبه؟ ۶ ماه خیلی زوده  خدای من خداروشکر که یکیشون رو خدا بهتون بب ...

شکر خدا خوبه نزدیک چهار سالشه دو کیلو هر دو دنیا اومدنو سالم فقط ریه اشون کامل نبود اره متاسفانه خیلی زودبود

من خونریزی داشتم قبل که بدونم باردارم کسی متوجه نمیشد بخاطر اینکه دیده نمیشدن تو سونو و ۱۲تا امپول عفونت ادراری بهم زدن موندن بچه ها تو شکمم بعد اونهمه امپول معجزه بود از نظر دکترا

خدا حفظش کنه برات عزیز دلمم ممنون از راهنماییت برام دعا کن برم سونو قلبشو بشنوم ❤️

میشنوی چرا نشنوی

الانم قلب کوچولوش داره میزنه

واااای صدای قلبشون زیباترین صدای هستی و عالمه

من که هردفعه صدای قلبشو شنیدم اشکام سرازیر شد

به عشق اینکه صدای قلبشو بشنوم میرفتم دکتر😍

انشالله که مبارکت باشه و خدا حفظ کنه برات❤❤

عزیز دلمم😍😍😍خدا خفظش کنه اره خدا صلاح بندشو خیلی بهتر میدونه من هم خاطره خوب شد برام هم بد شیش ما ...

خیلی زوده ۶ ماه خدا چقدر دوستتون داره عزیزم 

میدونم بد گذشته بهتون اما الان یه قند و نبات کنارتون دارین که همه روزای بدو فراموش کردین ببخشید اگه یادتون انداختم

خیلی زوده ۶ ماه خدا چقدر دوستتون داره عزیزم  میدونم بد گذشته بهتون اما الان یه قند و نبات کنار ...

خواهش میکنم نه گلم اتفاقا خوبه که یادم مثبمونه و قدرشو بیشتر بدونم

شکر خدا خوبه نزدیک چهار سالشه دو کیلو هر دو دنیا اومدنو سالم فقط ریه اشون کامل نبود اره متاسفانه خیل ...

واااااای خدای بزرگ

من هردفعه استرس داشتم همسرم میگفت تو نگران چی هستی اون خدا رو داره همین آرومم میکرد

واقعا خدا اگه بخواد نگه داره ببین چطور نگه میداره

طفلکیا با اینکه دوقلو بودن و ۶ ماه دنیا اومدن ماشالله چه وزن خوبی داشتن

الهی که زنده و پاینده باشه دلبندتون

میشنوی چرا نشنوی الانم قلب کوچولوش داره میزنه واااای صدای قلبشون زیباترین صدای هستی و عالمه من که ...

فدات شم قشنگم مرسی از دلداریتون واقعا سبک و راحت شدم ❤️😘‌

واااااای خدای بزرگ من هردفعه استرس داشتم همسرم میگفت تو نگران چی هستی اون خدا رو داره همین آرومم می ...

اره خیالت راحت باشه خدا بخاد همه چی ممکنه 😍😍😍❤️تازه من اخر بارداریم فقط۵۵کیلو بودم 

فدات شم قشنگم مرسی از دلداریتون واقعا سبک و راحت شدم ❤️😘‌

خداروشکر

استرس سمه پرتش کن تو کوچه خیابون بگو برو دیگه برنگرد

۳ ماه اول خیلی مهمه چون داره تمام عصابش شکل میگیره آروم باش نفس عمیق بکش مدیتیشن انجام بده قرآن نماز...موزیک گوش کن... یا هرکار دیگه که آرومت میکنه انجام بده فقط ریلکس باش

خداروشکر استرس سمه پرتش کن تو کوچه خیابون بگو برو دیگه برنگرد ۳ ماه اول خیلی مهمه چون داره تمام عص ...

مرسی عزیزم من الان دیدم پیامتو رفتم سونو همه چی خوبه 

فقط سردرد خیلی بدی دارم نمیدونم چیکار کنم شما میدونین استامینوفن ساده میتونم بخورم یا نه؟ 

مرسی عزیزم من الان دیدم پیامتو رفتم سونو همه چی خوبه  فقط سردرد خیلی بدی دارم نمیدونم چیکار کن ...

آره گلم میتونی لخوری

ببخشید من الان دیدم پیامتون رو

بهترین؟

تا جایی که میتونی قرص نخور

ولی استامینوفن اشکالی نداره

کدئین نباشه