2777
2789
عنوان

کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 44 پست
انشالله نگران نباش خوبه حالش خدا رو داره تو رو داره نگرانی نداره که فقط استراحت کن دستشویی میزی ...

همرو رعایت میکنم فکرو خیال نزاشت بخوابم گفتم از شما کمک بخوام یموقع سقط میشه خودمم نمیفهمم اخه اصلا درد هم نداشتم مرسی کمکم کردین عزیزم 😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیاف استراحت رابطه کلا هر کی از اول لک ببینه پزشکم بگه مشکلی نداره تو رعایت کند

ببخشید بی ادبی نباشه پزشک به من گفت رابطه اشکالی نداره من هفته ۹ بودم رابطه داشتم انقدر خونریزی و لکه بینی داشتم دیگه همون شد تا دو ماه بعد زایمانم

اصلا رابطه برای بعضیا مناسب نیست بخصوص اونایی که لک میبینن

انشالله نگران نباش خوبه حالش خدا رو داره تو رو داره نگرانی نداره که فقط استراحت کن دستشویی میزی ...

وای منو بردی به زمان بارداریم چه روزای مسخره و تلخی رو گذروندم😔داغون شدم 

همرو رعایت میکنم فکرو خیال نزاشت بخوابم گفتم از شما کمک بخوام یموقع سقط میشه خودمم نمیفهمم اخه اصلا ...

خیلی کار خوبی میکنی همین که درد نداری خوبه چون زبونم لال ی دل دردی آدم میگیره که ول کنم نیست

دلتم درد گرفت اشکالی نداره طبیعیه دیدی ول نمیکنه برو دکتر

شیاف بزار به پهلو چپ بخواب بیشتر

انشالله بیای خبر خوب بدی😍

ببخشید بی ادبی نباشه پزشک به من گفت رابطه اشکالی نداره من هفته ۹ بودم رابطه داشتم انقدر خونریزی و لک ...

اره عزیزم دیدی خودت دیگه بهتره کلا قطعش کنی رابطه رو دکترا همیشه میگن ولی بدن با بدن بنیه با بنیه فرق داره من که عطسه هم میکردم باید یکی خونریزیمو جمع میکرد تا ماه اخر داغووووون شدم😢😤😤😤خدا بخاد با وضع منم بچه میمونه من سراسررر استرس بود

ببخشید بی ادبی نباشه پزشک به من گفت رابطه اشکالی نداره من هفته ۹ بودم رابطه داشتم انقدر خونریزی و لک ...

من رابطه به اون صورت اصلا نزاشتم اما ببخشید ارضا که شدم‌لکه بینی داشتم تا دو‌ساعت بعد کلا قطع شد 

حالت تهوع ام که کم شده این دو‌سه روز ترسیدم نکنه سقط‌شده نفهمیدم چون اصلا درد ندارم و کلا قطع شده لکه بینی

اره عزیزم دیدی خودت دیگه بهتره کلا قطعش کنی رابطه رو دکترا همیشه میگن ولی بدن با بدن بنیه با بنیه فر ...

واقعا سراسر استرس و نگرانیه من حالا افسردگی هم گرفتم تو این هفت هفته بقول شما داغونم 

اره عزیزم دیدی خودت دیگه بهتره کلا قطعش کنی رابطه رو دکترا همیشه میگن ولی بدن با بدن بنیه با بنیه فر ...

منم همین بودم افتادم به خونریزی دیگه قطع نمیشد خلاصه بعد خونریزی جفتم اومد پایین بعدش هی گفتن وزنش کمه همش استرس استرس استرس چون شکمم کوچیک بود دکترم دست میزد میگفت کمه رشد نکرده به دنیا اومدنی ۳۳۰۰ بود ی پسر فوق العاده باهوش و قد بلند و سفید و بور😂

۹ ماه خون دل خوردم استرس داشتم الان کنارم خوابیده

خدا اگه بخواد نگه داره شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

من خودم بارها چون کف خونمون سرامیکه داشتم لیز میخوردم خدا شاهده انگار یکی از پشت منو میگرفت ما بنده ها خبر نداریم که خدا چقدر مراقبمونه وگرنه انقدر نگران نبودیم❤

واقعا سراسر استرس و نگرانیه من حالا افسردگی هم گرفتم تو این هفت هفته بقول شما داغونم 

خواهرانه ازت میخام خودتو کنترل کنی میدونم سخته ولی اروم باشی نمیدونی چه روزای بدی داشتم من خیلی عذاب کشیدم تازه دوتا تو دلی داشتم خیلی هم لاغرمو کوچولو ولی خدا خایت یکیش موند با اون وضع ناجور قط خاطره خوب بساز اولین بارداری خیلی مهمه خاطراتش همه چیش اینو بعدا میفهمی منظورمو که چی میگم

من رابطه به اون صورت اصلا نزاشتم اما ببخشید ارضا که شدم‌لکه بینی داشتم تا دو‌ساعت بعد کلا قطع شد&nbs ...

نه برای همون رابطه بوده

منم بعد رابطه اینطوری شدم رفتم سریع دکتر تا دستگاه سونو رو گذاشت صدای قلبشو شنیدم دکتر گفت لوبیا کوچولوت خوبه انقدر گریه کردم هیچ وقت فراموش نمیکنم اون روزارو😍

منم همین بودم افتادم به خونریزی دیگه قطع نمیشد خلاصه بعد خونریزی جفتم اومد پایین بعدش هی گفتن وزنش ک ...

عزیز دلمم😍😍😍خدا خفظش کنه اره خدا صلاح بندشو خیلی بهتر میدونه من هم خاطره خوب شد برام هم بد شیش ماهگی زایمان کردم چهل روز بعد یه پسرم بر اور خطای پرستار رفت و پرکشید فک کن بعد کلی سختی بارداری دو قلو 

ولی شکر دستم خالی نموند

دوران بدی داشتم تا بعد دنبا اومدن نینیا حتی 

عزیز دلمم😍😍😍خدا خفظش کنه اره خدا صلاح بندشو خیلی بهتر میدونه من هم خاطره خوب شد برام هم بد شیش ما ...

الهی بگردم

کوچولوتون الان خوبه؟

۶ ماه خیلی زوده 

خدای من

خداروشکر که یکیشون رو خدا بهتون ببخشید بارداری دو قلو که خیلی سخت و استرس زاس

الهی که خدا حفظش کنه براتون

روی ماهشو ببوسین