_fantastic_ مدیر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 عنوان حس ششم....💯 | مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 244 پست در خدمتم....برا رسیدن ب خواستمم صلوات میفرستین💜🌌 مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون*** 1401/08/16 | 07:34 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 درکش میکنم خواهر من خودم تو سن داداشم بدترین جوش ها رو داشتم اما حداقل لیسانس گرفتم فقط میترسم تا آخ ... ب حسم اینطور نیس ددست میشه...درکش کن وضعیت جوش های ط با وضعیت چهره اون اصا قابل قیاس نیست مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 نگفتی حسش به من!؟ دلیل رفتارهاش!؟ با کسی نیس...درگیری ذهنی داره و کمی خستس همین... مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 ممنونم ازتون در مورد بیماریم نگفتی درمان میشم یانه بله اما ن ب این زودیا باید تحمل کنین تا از سر بگذره...سخته...ولی امیدت ب خدا باشه💚 مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
حامد9232 عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 78 بله اما ن ب این زودیا باید تحمل کنین تا از سر بگذره... سخته...ولی امیدت ب خدا باشه💚 بازم ممنونم لطف کردین
محیصاااااااا عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 1541 بیااااااا دخمل💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤مصطفی تو اون کاره موفق میشه پول گنده دستش میرسه وضعش خوب شه بیاد؟ اگه پوله برسه دستش دست منم میگیره پول میده بهم؟
خورشيذ عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 274 سلام عزيزم راجع به ازدواج من چه حسي داري؟ و اينكه راجع به قبوليم در مقطع دكتري چي؟
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 بیااااااا دخمل 💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣 ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ مصطفی تو اون کاره موفق میشه پول گنده ... بله اما اولای راهه فعلا ممکنه ب اون نتیجه دلخواهش نرسه باید کمی صبر کنه پله پله پیشرفت میکنهوقتی ب سطح مناسبی از درامد برسه بله ب فکر شما هم میفته و تلاش میکنه مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 سلام عزيزم راجع به ازدواج من چه حسي داري؟ و اينكه راجع به قبوليم در مقطع دكتري چي؟ ازدواجتون از طریق دوستی نیسفرد مورد نظر از سطح دانش و ثروت بالایی برخوردارهب مرور عاشقش میشینزمان بره فرد صبوری هستین از پسش برمیاین مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
خورشيذ عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 274 ازدواجتون از طریق دوستی نیس فرد مورد نظر از سطح دانش و ثروت بالایی برخورداره ب مرور عاشقش میشین ز ... ممنونم ازت عزيزدلم موفق باشي انشاءالله
محیصاااااااا عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 1541 بله اما اولای راهه فعلا ممکنه ب اون نتیجه دلخواهش نرسه باید کمی صبر کنه پله پله پیشرفت میکنه وقتی ب ... با همین مصطفی ازدواج میکنم؟ کی؟
آنشرلی000 عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 420 سلامتعریفتو شنیدم اومدممیشه برا منو هرچی میدونی بگی سلام بر آنها که روزگار بر آنها سخت گرفت، اما آنها بر هیچکس سخت نگرفتند🌱
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 با همین مصطفی ازدواج میکنم؟ کی؟ بلهفعلا وضعیتش انچنانی نیس ک واقعاا بیاد جلو بعد اینکه وضعیتش بهتر شد با هم در موردش صحبت میکنین و مطرح میکنهان شاء الله بهم میرسین^ مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 سلام تعریفتو شنیدم اومدم میشه برا منو هرچی میدونی بگی فرداا حتمااا میاام ببخشید واقعاا باید گوشی رو بزارم کنار تا فردا/ مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
mehrisa عضویت: 1396/04/18 تعداد پست: 714 سلام ..حس ششمتون واقعا قویه ؟ میشه بگی من کی خونه دار میشم.وکی بچهدومم به دنیا میاد و جنسیتش چیه