_fantastic_ مدیر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 عنوان حس ششم....💯 | مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 244 پست در خدمتم....برا رسیدن ب خواستمم صلوات میفرستین💜🌌 مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون*** 1401/08/16 | 07:34 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 چقدر مونده تا عقدم همونی که میخوام میشه حدود ۳ ماهبله ولی باید اول راه صبر داشته باشین... مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 میشه بهم بگین رشته مورد نظرم قبول میشم؟ حس میکنم اولین سال کنکورت نیسبله مدتیه ک انرژیتون هم واسه ادامه کم شدهولی نا امیدی دشمن این راههپر قدرت تر ادامه بدی قطعا میرسی مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 هرچی درمورد شغلم حس میکنی میشه بگی در حال حاضر شغل مدنظرت رو نداریب حسم ی شغل اداری راحتالبته خودت علاقه نداری بش... مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 خواهر ما اصلا هیچی بهش نمگبیم چون میدونیم دیوانه گری میکنه کاربرد این لفظ درست نیس کسی ک واقعا درکش کنه دور و برش نیست... مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 میشه بگین گره کار من کجاس؟ فرد خوش قلبی هستیندوس ندارین قلب کسی خدشه دار بشهقدتون متوسط رو بالا هستشاز نظر بقیه مغرور هستین اما نظر خودتون اینطور نیسشغل آزاداز نظر شغلی ی درگیری ذهنی هم براتون ب وجود آمده... مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 منم بگو اسی حسش چیه بهم؟ کلا نظرش چیه درموردم؟؟ تنها دختر زندگیشم؟؟ دوست داره خیلی هواتو دارهاما ط دو دلی ، دو دلی و شک رو کنار بزار... مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 الان عقدم کی عروسی میکنم؟ تا قبل از عید ب سلامتی میرید سر خونه زندگیتون مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
mtaranee عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 6478 میشه بگی دوسم داره یا نه؟با کسی تو رابطه اس؟عکسامو پاک کرده با نه؟ماه تولدم؟ کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 میشه بگی دوسم داره یا نه؟ با کسی تو رابطه اس؟ عکسامو پاک کرده با نه؟ ماه تولدم؟ دوست داره با اینکه سرد شده ولی ب فکرتهبا کسی رابطه جدی ندارهعکست دارهزمستان... مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
baran_1401 عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 2671 حدود ۳ ماه بله ولی باید اول راه صبر داشته باشین... اهان ممنونم پدرم رفتنت در باورم نیست..اگه امضامو دیدی یه فاتحه بفرس ممنونم🥀🖤
mtaranee عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 6478 دوست داره با اینکه سرد شده ولی ب فکرته با کسی رابطه جدی نداره عکست داره زمستان... میشه بگی کی میبینمش؟🙂 کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤
شاددخترانرژی عضویت: 1401/02/02 تعداد پست: 3060 کاربرد این لفظ درست نیس کسی ک واقعا درکش کنه دور و برش نیست... درکش میکنم خواهر من خودم تو سن داداشم بدترین جوش ها رو داشتم اما حداقل لیسانس گرفتم فقط میترسم تا آخر عمر سرنوشتش همیت باشه
destory عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 4437 تفکر ناآگاهانه... فرد خوش برخوردی هست اکثرا تیپ کالج پسنده ب خودش زیاد میرسه و اهل ادکلن هستش خو ... نگفتی حسش به من!؟ دلیل رفتارهاش!؟
حامد9232 عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 78 فرد خوش قلبی هستین دوس ندارین قلب کسی خدشه دار بشه قدتون متوسط رو بالا هستش از نظر بقیه مغرور هست ... ممنونم ازتون در مورد بیماریم نگفتی درمان میشم یانه
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 میشه بگی کی میبینمش؟🙂 همین امسال قبل عید ولی دیر...حال قلبت میدونم چطوریه.... مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***