_fantastic_ مدیر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 عنوان حس ششم....💯 | مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 244 پست در خدمتم....برا رسیدن ب خواستمم صلوات میفرستین💜🌌 مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون*** 1401/08/16 | 07:34 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 کراشم فامیله یا غریبه؟🤦🏻♀️ میشه حست رو راجب منم بگی میترسم برم عروسی بچه های ... فامیلدختری ک بهش نسبتا حسادت میکنی میاد... مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
gegalar عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 1642 چرا سوالهای منو جواب نمیدین 😢هرصفحه سوال پرسیدمشوهرم کی میاد دنبالم؟اصلا آشتی داریم یا نه؟😢
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 چرا سوالهای منو جواب نمیدین 😢 هرصفحه سوال پرسیدم شوهرم کی میاد دنبالم؟اصلا آشتی داریم یا نه؟😢 بیشتر از ۶ روزه حرف نمیزنینمشکل از شما بودهبرمیگرده ولی باز جوری رفتار نکنین ک ناراحتش بکنین... مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
توتفرنگیییییییییی عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 22063 فامیل دختری ک بهش نسبتا حسادت میکنی میاد... کراشم میاد خواستگاریم ؟؟؟ کی میاد؟؟؟؟؟ اتفاقا اونیکع حسادت میکنه من نیستم اونه😂 الان این فامیلی که گفتی میاد یکم از ظاهرش میگی ببینم کیو میگی؟ چند سالشه ؟ حداقل دومین حرف اسمشو بگو...
شاداااب عضویت: 1400/05/14 تعداد پست: 2338 بیشتر از ۶ روزه حرف نمیزنین مشکل از شما بوده برمیگرده ولی باز جوری رفتار نکنین ک ناراحتش بکنین... هرچی راجع به شغلم حس میکنی بگو عضو گروه
destory عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 4437 بپرس شلوغه قاطی میشه... فقط امضات🖤.... اگه صلاح دل ات صلاح خدا باشه انشالله برسی به خواسته قلبی ات اگه هم نی که بازم خدا صلاح اش کنه🌱
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 تو رو خدا جواب منم بده حست نسبت به زندگیم و اینده ام...؟ گذشته راحتی نداشتین ولی الان باز زندگیتون با گذشت زمان بهتر شدهدر آینده بهترم میشهفرد دورویی نیستین و صادقین صداقت گاهی اوقات باعث دردسرتون میشه.... مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 حس ششمی جواب بدههههههههههههههههههههههه اون کی میره از زندگی من بیرون تازه پیداش شدهدو ماه بعد آثارش ب کل پاک میشه مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
آلاگل۱۷ عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 6728 گذشته راحتی نداشتین ولی الان باز زندگیتون با گذشت زمان بهتر شده در آینده بهترم میشه فرد دورویی نیس ... منم بگو اسی حسش چیه بهم؟ کلا نظرش چیه درموردم؟؟ تنها دختر زندگیشم؟؟ آتنا تایپ نویسنده دکتر آینده
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 فقط امضات🖤.... اگه صلاح دل ات صلاح خدا باشه انشالله برسی به خواسته قلبی ات اگه هم نی که بازم خدا صل ... ممنونم مهربوون💚💚 مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
fati1797 عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 587 کنکور دی شرکت کنین تیر ب حسم شرکت میکنین جواب منم بده لطفا من همیشه حسم اینه که سومین بچه ناخواسته وارد زندگیم میشه الان دوتا دختر دارم حس شما چیه؟
a_m_a_m عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 6643 گذشته راحتی نداشتین ولی الان باز زندگیتون با گذشت زمان بهتر شده در آینده بهترم میشه فرد دورویی نیس ... ارهههبرای طلاقم چی حس میکنی؟کلا زندگیم چجوری پیش میره؟؟؟اکثر شکایت ها رو کردم دادخواست طلاق مونده..
واااااااااااااای عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 3242 ترسیده از ترس این اتفاق براش افتاده... ن اینطور نیس حل میشه ولی دکترا نمیتونن کاری بکنن چن ی اتفاق ... من دو صحفه قبل سوال پرسیدم چند بار هم تکرار کردم ولی اصلا جواب نمیدین چرا؟