2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمام تلاششو برا بهتر شدن زندگیتون میکنه تا شما احساس ناراحتی نکنین سال بعد شغل اداری نیست قبل از ...

اسي جان درخواستمو قبول كن لايك كردن بكارمن نمياد قربونت بزار من سوالمو بپرسم خودمو ي دله كنم مغزم رد داده خداخيرت بده كلي صلوات برا حاجتت ميفرسم💕

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
یعنی دیگه هیچ وقت سراغم نمیاداصلا منو دوست داشت هیچوقت  میشه بگی چی شد که تهمت زد آخه خیلی خوب ...

میشه اینم بگی عزیزم

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
[QUOTE=257943427]تمام تلاششو برا بهتر شدن زندگیتون میکنه تا شما احساس ناراحتی نکنین سال بعد شغل ادار ...

دو ماه صبر کنین

اینقد تحت فشار قرار ندینشون

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
مشکلی ندارین فعلا قسمت نیست اندکی صبر... پسر

آخه اندکی صبر چقدر ی ماه ی سال ده سال😩😩😩😩😩😩

عشق یعنےیه همراه خوبعشق یعنےداشتن دوستان خوبدوستان خوب یعنےنعمت خداخدایا شکر براےنعمتهای زیبات

من چندتا سوال دارم لطفا همش رو جواب بده 

یه گمشنده دارم پیداش میکنم؟ 

میخوام یه کاری رو شروع کنم توش سود میکنم؟ 

به شغل قبلیم برمیگردم؟

کی خونه میخرم؟ 

کی عروسی میکنم؟ 

تو آینده چی در انتظارمه