_fantastic_ مدیر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 عنوان حس ششم....💯 | مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 244 پست در خدمتم....برا رسیدن ب خواستمم صلوات میفرستین💜🌌 مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون*** 1401/08/16 | 07:34 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکلات۰۰۰ عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 625 من کی و چجوری خونه دار میشم؟و اینکه اختلافاتم با اشخاصی که مدنظرمه حل میشه؟چطوری؟
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 حس کراشم بهم چیه مغروره با همه گرم نمیگیره قدش متوسط رو بالا سن آنچنانی هم ندارهحسش بهت اونطور ک فک میکنی نیس بهت فک میکنه اما ن در حد دوس داشتن و... مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 من باردارم این ماه?? ن این ماه امسال بادار میشین اما احتمالا ۴ ماه بعد... مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
دیرین_diiiriin98 عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3617 واینک جواب ازمایشم مثبت میشه؟!🤔 ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻♀️
zibawei عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 4998 مغروره با همه گرم نمیگیره قدش متوسط رو بالا سن آنچنانی هم نداره حسش بهت اونطور ... مرسی عزیزم کاملا درست گفتیحیف شد خیلی دوسش دارم ._.
sefid_barfi22 عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 1148 ن این ماه امسال بادار میشین اما احتمالا ۴ ماه بعد... توروخدا راست میگی
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 من سه تا سوال دارم ممنونمیشم ج بدی دختره چیزی گذاش تو ماشین یانه؟؟از دیشب فکرم خیلی درگیره امکان ... چیزی نزاشتهرفتار عجیبی ک داش باعث شد این ب فکرت برسهسعی کن نزاری زیاد باهاتون صمیمی بشه...متعهده ولی کاملا صادق نیس باهات... مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
توتفرنگیییییییییی عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 22063 کی ازدواج میکنم فامیل یا غریبه امسال چ رشته ای قبول میشم دی قبول میشم یا تیر صلوات فرستادم برات
دیرین_diiiriin98 عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3617 چیزی نزاشته رفتار عجیبی ک داش باعث شد این ب فکرت برسه سعی کن نزاری زیاد باهاتون صمیمی بشه... متعه ... ممنونم امکانش هس درخواست دوستیموقبول کنی ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻♀️
ghodsie عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 2051 برای یک وامی هست میخوام اقدام کنم چند وقت دیگه میتونم بگیرم یا ن؟اگه آره حدودا کی میشه برای حل مشکلات پدرم صلوات بفرستید🥺، ممنون از دل پاکتون😘😘
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 من کی و چجوری خونه دار میشم؟ و اینکه اختلافاتم با اشخاصی که مدنظرمه حل میشه؟چطوری؟ شرایط جور نیس اما کمی صبر کنین اتفاق میفته...فرد صبوری هستین ک تا الان پا ب پاش سختی ها رو تحمل کردینروابطتون کشمکش زیاد داره کمی نسبت ب قبل تغییر میکمه اما باز همچنان سرد حسود زیاد دارین.... مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 کی ازدواج میکنم فامیل یا غریبه امسال چ رشته ای قبول میشم دی قبول میشم یا تیر&nb ... غریبهدی ؛ ی مدته نا امید شدی و تلاشت کم شده تلاشتو بیشتر کنرشته تاپ ن ولی از رشته ای ک انتخاب میکنی رضایت داری...تا دو سال ازدواجی نیست... مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***