2777
2789
عنوان

شوهر خیلی لجبازه چجوری بهش بگم ک

677 بازدید | 25 پست

هم خیلی لجبازه و هم منطقی 

ی دوستی داره ک من خیلی بدم میاد ازش ادم کثیفیه سه بار عقد کرده و بعد چند ماه طلاق داده و با ی خانم .... صیغه شده 

همین کاراش شوهرمو هم تحت تاثیر قرار داده بود ی مدت و شوهرم بهم خیانت کرد ...

حالا جدا از این بحث ها دوباره این دوستش پیدا شده چند روزه و همش میاد دنبال شوهرم و میرن بیرون و...

چند وقت پیش هم چند بار گفتم از این دوستت خوشم نمیاد گفته باشه نمی‌گردم باهاش ولی بازم انگار نه انگار 

توروخدا بهم یاد بدید چجوری باهاش حرف بزنم ک بدونه واقعا اذیت میشم و فکرم هزار جا میره وقتی با اون دوستشه 

چجوری بگم لج نکنه خیلی لجبازه

خدایا شکرت 🌼🍃

چیو یاد بدیم دقیقا؟

شوهرت واضح میدونه ایشون چیکاره ست و شما دردت چیه داره میپیچوندت حرف زدن نداره دیگه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیو یاد بدیم دقیقا؟ شوهرت واضح میدونه ایشون چیکاره ست و شما دردت چیه داره میپیچوندت حرف زدن نداره د ...

نه بحث پیچوندن نیست 

کلا اون طرف هم خیلی کنه است 

یا مثلا زنگ میزنه میگه چیه زنت نمیزاره با من بیای واای چقدر خوبه ک من مجردم هنوز تورو میبینم قدر مجرد بودنو میدونم 

شوهرمم قد و لجبازه 

خدایا شکرت 🌼🍃

کسی که خیانت یبار میکنه ارزش موندن نداره مطمعن باش میاد دنبالش باهم میرن......

دوستم مچ شوهرشو با پسر عمو هاش با یه زن بیوه تو یه خونه گرفت  مردا برا خلافاشون میگردن دنبال هم ذات خودشون که همراه هم باشن 

مطمعن باش چون قبلا رفته مزش زیر دندونش رفته و حتی اگه نزاره توهم بفهمی با دوسش در ارتباطه قایمکی میره کثافت کاری

خودتو مثال بزن بگو اگه من همچین دوستی داشتم واکنشت چی بود 4قل بخون مخصوصا سوره فلق  از شر هرآ ...

مرسی عزیزم 

چند بار بخونم ؟؟ 

بخونم فوت کنم شوهرم ‌؟؟

خدایا شکرت 🌼🍃
نه بحث پیچوندن نیست  کلا اون طرف هم خیلی کنه است  یا مثلا زنگ میزنه میگه چیه زنت نمیزاره ...

مشاوره یا نصیحت بزرگترا

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
کسی که خیانت یبار میکنه ارزش موندن نداره مطمعن باش میاد دنبالش باهم میرن...... دوستم مچ شوهرشو با پ ...

اها مرسی گلم بعید میدونم دوباره تکرار کنه 

دعا کن برام خیلی سختی کشیدم

خدایا شکرت 🌼🍃

الان میتونستم بیام بگم به دلت بد راه نده عزیزم و شوهرت خیلیم خوبه ولی دوست اونه که بگریونه نه اینکه بخندونه واقعیت اینیه که من گفتم میتونی کنار بیای بمون و زندگیتو کن و اگه نمیتونی همین الان اقدام کن برای نجات خودت از هزار تا بیماری و مشکل

سليطه بازى دربيار نذار بره جواب دوستشو نده بعونه بياره مطمعن باش وقتى باهم ميرن كار درستى نميكنن

خیلی لجباره ی چیز میگم ی چیز میشنوی 

سلیطه بازی دربیارم بدتر میکنه فقط با حرف منطقی میشه روش تاثیر گذاشت 

منم متاسفانه اصلا حزف زدن بلد نیستم کلا منظورم اشتباه میرسونم

خدایا شکرت 🌼🍃
اها مرسی گلم بعید میدونم دوباره تکرار کنه  دعا کن برام خیلی سختی کشیدم

اگه میخاست تکرار نکنه شمارشو عوض میکرد و با دوستشم قطع ارتباط میکرد جواب زنگاشو نمیداد 

مطمعن باش اون تماسام نمایشه که شوهرت به تو بگه دیدی فلا مسخرم کرد حالا اینبارو میرم باهاش  و بعدم باهم هر و کر پشتت بخندن ساده نباش

اگه میخاست تکرار نکنه شمارشو عوض میکرد و با دوستشم قطع ارتباط میکرد جواب زنگاشو نمیداد  مطمعن ...

عوض کرده چند بار ولی باز پیداش میشه

طرف کلا زندان هم بود دوباره اومده مرخصی و پیداش شده 

خدایا شکرت 🌼🍃