2777
2789
عنوان

سالک

300 بازدید | 5 پست

کسی اطلاعات داره درمورد روند درمان سالک 

پسرم ۴سالشه ده روزی ی زخم رو دستش بود ک فک کردیم جوش دیروز بردیمش دکتر پوست نمونه گرفتن گفتن سالک سریع یردیمش مرکز بهداشت فریز و تزریق انجام دادن گفتن تا چند مرحله باید انجام بشه جیگرم اتیش گرفت یعنی با ی بار تزریق خوب نمیشه ؟؟؟ پشت دستشو زده اندازه یک سانت

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

توروخدا کسی اطلاع داره کمک کنه من دارم دق میکنم از ناراحتی بچم گناه داره😔😔😔😔

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سالک همین ستاره های رنگ پوست روی دست وپا میزنه؟ همونک قدیما میگفتن ب گربه اب نپاشین میزنین

نه یه حشره ست پشه خاکی ک اصلا با چشمم دیده نمیشه

نه یه حشره ست پشه خاکی ک اصلا با چشمم دیده نمیشه

سلام عزیزم 

سالک گل پسرتون خوب شد؟

دختر منم فکر کنم سالک داره فردا نوبت دکتر داریم خیلی استرس دارم

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
سلام عزیزم  سالک گل پسرتون خوب شد؟ دختر منم فکر کنم سالک داره فردا نوبت دکتر داریم خیلی استرس ...

سلام عزیزم علائمش چجوریه ؟

اره خیلی بهتره خیلی خیلی کوچولو شده و ب رنگ صورتی خداروشکر زود فهمیدیم سه جلسه بردیمش مرکز بهداشت امپول فریز انجام دادن گفتن باید ده جلسه بیاریدش واسه تزریق 

انقد ناراحت بودیم  دیگه بردیمش متخصص عفونی گفت نبریدش تزریق گناه داره   بهش قرص داد ک ی ماه بخوره الان دوهفته میشه ک قرص میخوره بعد ی ماه دوباره باید ببرمش دکتر ببینه