2777
2789
عنوان

چجوری با زنجبیل ده کیلو‌کم کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 30619 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من خودم لاغر بودم زنجبیل برای اینکه دوس داشتم می خورم ی مدت صبح ظهر شب همش می ریختم تو چایی 

خیلی وزنم کم شد واقعن خیلی ب رفیقم گفتم چون تپل بود اونم خورد الان خیلی لاغره من حداقل ده کیلو کم شده بودم نمیدونستم لاغر کنندس وگرنه نمیخوردم

روزی ده لیوااااان😳😳😳😳😳😳 کی خورده اینجوری؟ روزی یه لیوان چربی رو گرم میکنه باعث لاغری میشه هر ...

ببخشید شکم سفت نمیشه؟

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜
ببین من خودم لاغر بودم زنجبیل برای اینکه دوس داشتم می خورم ی مدت صبح ظهر شب همش می ریختم تو چایی&nbs ...

روزی چند لیوان بخوریم عزیزم 

البته من نمیگم بخورم بخوابم روشم یه زنجبیل بندازم بالا لاغر شم 

می‌خوام ورزش کنم و رعایت تغذیه داشته باشم 

تغذیشو کم کرد؟

خود گياهشو باید از عطاری بگیریم دم کنیم یا چای زنبیلی هست؟ چجوریه 

هم پودر زنجبیل و هم خود زنجبیل رو‌میتونین استفاده کنین بریزید داخل چای مصرف کنین 

من پودرشو مصرف کردم چندبار اگر خیلی اذیت شدی خودشو مصرف کن ولی به اندازه بریزی گلوتو نمیزنه

روزی چند لیوان بخوریم عزیزم  البته من نمیگم بخورم بخوابم روشم یه زنجبیل بندازم بالا لاغر شم&nb ...

من روزی چهار پنج بار میخوردم گاهی هم کمتر ...

ران پام بازوم صورتم گردنم همه جام لاغر تر شده بود ب نظرم اگ میخوای لاغر شی حتمن امتهان کن بعد یکی دوماه خودت تاثیرشو میبنی کلی فرق میکنی قبلش وزنت بگیر ک بعدش ببینی چقد تغییر کردی ...کار زیاد پیاده روی پله زیاد بالا پایین رفتن بی خوابی و خام گیاه خواری یا ی وعده غذا نخوردن اینا ادمو لاغر میکنه من ی هفته برنج نخوردم لاغر میشم تغذیه واقعن تاثیر داره

اها مرسی فدات .. انگار شنیدم قرص زنجیبل هم هست.. بنظرت اونم تاثیر داره؟ 

قربونت نمی‌دونم راستش میترسم اینو امتحان کنم نمیدونیم توش چی هست لااقل میدونیم این زنجبیله

من روزی چهار پنج بار میخوردم گاهی هم کمتر ... ران پام بازوم صورتم گردنم همه جام لاغر تر شده بود ب ن ...

شما چجوری مصرف میکردین عزیزم میشه توضیح بدین ممنون میشم.. منظورم اینه چای زنجبیلی می‌خوردین یا زنجیبل دم میکردین..