2777
2789
عنوان

التماس دعا

71 بازدید | 12 پست

نمیدونم چرا خدا منو لایق نمیدونه برای مادری. حکمتشو شکر ولی دلم خیلی گرفته و خیلی خسته شدم از این ناامیدی هر ماهه. میگم شاید دعاهام به خاطر گناهام بالا نمیره... یا فقط قراره با این انتظار امتحان بشم... نمیدونم... برام دعا کنید اگر به صلاحه من و شوهرم زودتر مادر و پدر شدنو تجربه کنیم😞😞😞😞😞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشاالله خدا بهتون در بهترین زمان بچه ای سالم عطا کنه 

من هم به نیتتون ده تا حمد میخونم 

هیچوقت از خدا ناامید نشو 

ای دل ،عبث مخور غمِ دنیا را ....فکرَت مکن نیامده فَردا را ....کنج قفس چو نیک بیندیشی.....چون گلشن است مرغ شکیبا را..
انشاالله خدا بهتون در بهترین زمان بچه ای سالم عطا کنه  من هم به نیتتون ده تا حمد میخونم  ...

خیلی مرسی😔 من هم متقابل براتون دعای خیر میکنم و امیدوارم خدا بهترین ها رو به شما و همه ی اونایی که قلب مهربون دارن ببخشه

خیلی مرسی😔 من هم متقابل براتون دعای خیر میکنم و امیدوارم خدا بهترین ها رو به شما و همه ی اونایی که ...

چله صافات بردار .. خیرات شهدا و اموات کن ... نماز شب... سوره یس ... سوره ملک 

من مطمعنم خدا جواب اینا رو به وقتش میده صبر کن سخته خیلی هم سخته ... ولی انشاالله بهترین ها رو برات رقم میزنه

ای دل ،عبث مخور غمِ دنیا را ....فکرَت مکن نیامده فَردا را ....کنج قفس چو نیک بیندیشی.....چون گلشن است مرغ شکیبا را..
چله صافات بردار .. خیرات شهدا و اموات کن ... نماز شب... سوره یس ... سوره ملک  من مطمعنم خدا جو ...

ممنون که گفتی، حتما همه رو انجام میدم

آره واقعاً ناامیدی از رحمت خدا کفره... حتی واسه کسی شبیه من که دیگه احساس نالایقی میکنه😞

ممنون که گفتی، حتما همه رو انجام میدم آره واقعاً ناامیدی از رحمت خدا کفره... حتی واسه کسی شبیه من ک ...

الهی خدا حاجت روات کنه خدا خیلی مهربون تر از حد تصور ماهاست 

❤❤

اسم کوچیکت رو بگو منم لایق باشم تو نمازام اسمت رو میگم 

انشالله برات حمد خوندم  دعا کنید برام از ته دلتون مشکلم حل بشه از بلاتکلیفیی در بیام  ی ...

عزیزم... منم الان برات خوندم. انشاالله هر مشکلی هست برات به خیر بگذره. بلاتکلیفی خیلی بده... احتمالاً بهت خیلی سخت گذشته....

عزیزم... منم الان برات خوندم. انشاالله هر مشکلی هست برات به خیر بگذره. بلاتکلیفی خیلی بده... احتمالا ...

خیلی خیلی سخت 

حتی از ناراحتی زیاد چند روزه انگشت های دستم بی حس میشن 

خیلی برام دعا کن😭😭🥺