2777
2789
عنوان

کلی فکرای مسخره میاد تو ذهنم 😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 19 پست
یعنی واقعا شما حساس نیستید؟

من مجردم اما درک میکنم ما زنا حسادت و حساسیت این مدلی تو ذاتمونه اما تا یه حدی می تونه طبیعی باشه زیادیش واقعا اذیت کننده اس. شما نمی تونی به همسرت بگی سرکار نره یا تو اجتماع نباشه که . 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادش بخیر وقتی قبلا سرکار میرفتم. چند تا همکار آقا داشتم. به شدت خوب بودن. من برادرانه بهشون نگاه میکردم. اونام همینطور. حرف میزدیم گاهی چیزی پیش میومد خنده دار، ماجراهای سرکار. ولی همیشه توی چهارچوب بود. ولی جالبه خانوماشون میومدن بعضی اوقات سرکار و حس میکردم که خوب نگاه نمیکنن. انگار مشکوک بودن. اون موقع درک نمیکردم. ولی الان میبینم چقدر خانما حساسن. ولی من هیچ وقت هیچ چیزی از شوهراشون ندیدم. خودمم حد و رعایت میکردم. در کل زیاد حساس نباش عزیزم. بزار خیالت راحت کنم مردی که بخواد به همسرش خیانت بکنه تو شیشه هم نگهش داری اینکارو میکنه. و برعکس. و اینکه مطمئن باش سرکار خیلی جای مناسبی برای اینکارا نیست. خودتو اذیت نکن 

کاش کارش ی جوری بود ک همکار خانم نداشت😞

گلم شما خودت میگی خیلی حسود و حساسی پس مشکل اصلی کار ایشون نیست افکار شماست که احتمال زیاد همشم فقط زاییده ذهن خودته و اصلا اتفاق نمیفته. باور کن اگر کار همسرتون یه محیط کاملا مردونه هم بود بازم نسبت به ارتبطشون با خانوما تو محیط های دیگه حساس می شدین . 

اگر واقعا تا به حال ازش چیزی ندیدی الکی خودتو با این فکرا درگیر نکن . 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه