2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخ آخ...رفته باشه و دیگه هییییچ وقت دستت بهش نرسه حتی صداشو هم دیگه نشنوی  

کاش زودتر تموم شه این دنیای فانی...

فرقی نمی کند آغازِ هفته باشد یا پایانش …صبح باشد یا شب … بذرِ امید ؛نه وقت می شناسد ،نه موقعیت …هر وقت بکاری ؛شبیهِ لوبیایِ سحر آمیز ،با اولین طلوعِ آفتابِ خواستن ؛جوانه می زند …و تا آسمانِ موفقیت و توانستن ،اوج می گیرد …هرگز نا امید نباش … !!!نا امیدی ، تیشه ی بی رحمی ست ؛به جانِ ریشه ی شعور و خوشبختی ات …پس تا دیر نشده ،بذرِ جادوییِ امیدت را بکار ،و معجزه هایت را درو کن … !    
نمیدونم دلتنگ کی هستی، یا زندست یا نه، اما من ازش دوری کردم تا راحت بشم از عذابی که با وجودش میکشیدم ...

منم الان تو شرایط تو ام دقیقا 

نه میشه باهاش باشم 

نه بدون اون میتونم 

ولی آخرم زورم به دلم نمیرسه 

منم الان تو شرایط تو ام دقیقا  نه میشه باهاش باشم  نه بدون اون میتونم  ولی آخرم زو ...

آره اگه کنترل احساس بود الان وضعمون این نبود، میدونی راستش خستم، از اینکه نه راه پس دارم نه پیش خستم، هر روز هم یه موض داره اذثتم میکنه فکر داغونم کرده پیرم کرده خستم

دلم میخاست الان بود و فقط نگاش میکردم 💔 دلتنگتتتتم ناجور

سخت ترین قسمت رفتن آدم ها
اونجاست که؛
هیچ وقت با خودشون
خاطره هاشون رو نمیبرن…

فرقی نمی کند آغازِ هفته باشد یا پایانش …صبح باشد یا شب … بذرِ امید ؛نه وقت می شناسد ،نه موقعیت …هر وقت بکاری ؛شبیهِ لوبیایِ سحر آمیز ،با اولین طلوعِ آفتابِ خواستن ؛جوانه می زند …و تا آسمانِ موفقیت و توانستن ،اوج می گیرد …هرگز نا امید نباش … !!!نا امیدی ، تیشه ی بی رحمی ست ؛به جانِ ریشه ی شعور و خوشبختی ات …پس تا دیر نشده ،بذرِ جادوییِ امیدت را بکار ،و معجزه هایت را درو کن … !    
آره اگه کنترل احساس بود الان وضعمون این نبود، میدونی راستش خستم، از اینکه نه راه پس دارم نه پیش خستم ...

عشق وعاشقی پیرت میکنه به این سادگیها نمیشه دست بکشی 

یه جورایی همه گرفتارشیم 💔

درکت میکنم 

ولی اینو میدونم دل لامصب هیچی حالیش نمیشه 

سخت ترین قسمت رفتن آدم ها اونجاست که؛ هیچ وقت با خودشون خاطره هاشون رو نمیبرن…

وقتی یاد شبایی میفتم که باهم بودیم فقط اشکام میاد 😔

دلتنگ نگاهشم 

عشقشم😔

حرفاشم 

آجی عاشقی درد بدیه 

کاش کسی گرفتارش نشه 

عشق وعاشقی پیرت میکنه به این سادگیها نمیشه دست بکشی  یه جورایی همه گرفتارشیم 💔 درکت میکنم&nb ...

ناگفته نمونه من طرف مقابلم دوستمه، دختره، با این وجود سختم یود ترکش کنم، شاید تو دلت بگیچیزی نیس که راحته، اما برام نیس

وقتی یاد شبایی میفتم که باهم بودیم فقط اشکام میاد 😔 دلتنگ نگاهشم  عشقشم😔 حرفاشم  آجی ...

درسته سخته ولی اگر میدونی دیگه برگشتی نیست باید دوباره بلندشی و از نو شروع کنی.زندگی و دنیای جدید منتظرتن...نامید نباش،هیچ چیز به اندازه سلامتی و نشاط خودت ارزش نداره...پس قدرشو بدون و خودتو اذیت نکن