2777
2789
عنوان

عمل واریکوسل

622 بازدید | 13 پست

سلامسلام دوستای گلم من همسرم ۲ماه پیش عمل واریکوسل انجام داده و دکترگفت بعد ۶ماه ازمایش اسپرم انجام بدن الان خیلی مضطربم چقد میتونم امیدوار باشم بعد عمل برای بارداری😔

تعداد رای : 2
نظرسنجی
عمل
0
0%
باروری
2
100%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ریحانه جان همسرتون دارو مصرف کردن ؟ قبل عمل چندوقت اقدام کردین ؟

نه عزیزم دکترمستقیم بش گف بایدعمل کنی بعدعمل هم نه دارو مصرف نکرد وقتی دوباره رف براازمایش دکتر گف که خیلی پیشرفت کردی‌.نزدیک۳سال تواقدام بودیم

کاربر قدیمی ام.کاربری دوممه😶
نه عزیزم دکترمستقیم بش گف بایدعمل کنی بعدعمل هم نه دارو مصرف نکرد وقتی دوباره رف براازمایش دکتر گف ک ...

ماهم یه سال تو اقدام بودیم من همش میرفتم دکتر میگف سالمی اخرمشخص شد مشکل چیه و فورا همسرم عمل کرد الان افسردگی گرفتم هر دفعه پریود میشم زار میزنم از گریه نمیدونم چیکار کنم تازودتر خدابهم بچه بده

ماهم یه سال تو اقدام بودیم من همش میرفتم دکتر میگف سالمی اخرمشخص شد مشکل چیه و فورا همسرم عمل کرد ال ...

نه عزیزم استرس وناراحتی برات خوب نیس مانع بارداریه.بسپاربخدا.انشاالله نتیحه میگیری واریکوسل به راحتی قابل درمانه.تازشم برادرشوهرمم عمل کردخانومشم بلافاصله بعدعمل باردارشد

نه عزیزم استرس وناراحتی برات خوب نیس مانع بارداریه.بسپاربخدا.انشاالله نتیحه میگیری واریکوسل به راحتی ...

دعا کن برام حالم خیلی بده خانواده مادرشوهرمم ازوقتی فهمیدن مامشکل داریم انگار ازچشمشون افتادیم

دعا کن برام حالم خیلی بده خانواده مادرشوهرمم ازوقتی فهمیدن مامشکل داریم انگار ازچشمشون افتادیم

بقیه رو ول کن.بفکرخودتوهمسرت باش خودتونوتقویت کنیدوازاسترس بدور باشیدحتماحتمانتیجه میگیرید