2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکست

292 بازدید | 13 پست

بچها من همیشه مورد بی محلی قرار میگیرم. خودم درونگرا و کم حرفم 

نمیدونم چیکار کنم. امروز دانشگاه بودم همه از کنارم رد میشن با دوستم که جفتمه حرف میزنن منو نادیده میگیرن

خیلی ناراحت میشم. دبیرستانم همینجوری بودم. پرسیدم از دوستم میگه از دور مغرور بنظر میرسی انگار خودتو میگیری. ولی بچها خب چراا من که خودمو نمیگیرم سعی میکنم لبخند بزنم

ولی با پسرا اصلا حرف نمیزنم چون میترسم بگن آویزونه. با دخترا هم بزوور شاید یه سلام. یه دوست دارم که صمیمیه باهم اوکی ایم همه چیو میگیم به هم

کسی تاحالا اینجور بوده یا دلیلشو میدونه ک چرا اینقد بی محلی میشه

گروه قرمز/قد:۱۶۰- وزن اولیه:۸۸- هدف اول:80-هدف دوم:۷۵-هدف سوم:70-هدف چهارم:۶۴❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کم اجتماعی تر باش خب.برعکس منی با همه زود جور میشم همه میخوان باهام دوست بشن

بخاطر اینه ک کم حرفم؟

دلیلشو خودت گفتی دیگه .کم حرفیت باعث شده بقیه فکر کنن تمایلی به ایجاد رابطه نداری...حالا یا مغرور یا خجالتی یا کم حرف و سنگین فرقی نداره .ادما معمولا وقتی یه چراع قرمز جلوشون بیاد خودشونو میکشونن عقب .بقیه ک نمیدونن میخوای رابطه داشته باشی یا باهات صمیمیت کمتری دارن .پسرا رو بیخیال ولی سعی کن بیشتر صحبت کنی بیشتر لبخند بزنی شوخی کنی .دیوار دور خودت رو بشکون اونوقت میبینی بیشتر ادم دورت جمع میشه 

دلیلشو خودت گفتی دیگه .کم حرفیت باعث شده بقیه فکر کنن تمایلی به ایجاد رابطه نداری...حالا یا مغرور یا ...

اخه دوستمم همش با من وقت میگذرونه‌. ولی اون یکم بهتره بیشتر شوخی میکنه تو کلاس. چرا اینقد به اون اهمیت میدن😑

من

تاحالاهیچ دوستی نداشتم وازاین بابت خیلی ناراحتم  

مرا تاجان بُود جانان توییh♡a  من یه دختر دهه هشتادیم که کلی سختی کشیدم وهمه نوجوانیمو باگریه وسختی گذروندم توروزای سخت هیچکس کنارم نبود،من یه دخترتنهاولی قویم که تونستم ازاون روزا بگذرم والان به عشقم رسیدم و زندگی آرومی دارم خیلی ناامید شدم خیلی دلم گرفت خیلی کفر کردم ولی خداهوامو داشت،خدایا خیلی عاشقتم.عاشق کاکائو و شیرینیایی هستم که خودم درست میکنم،آشپزی خوبی دارمو همسری عاشق دسپختمه😝وزن فعلیم ۷۴توی رژیمم و هدفم رسیدن به وزن۵۶کیلوئه و فقط باکالری شماری،ورزش وغذاهای سالم دارم سعی میکنم💪عاشق شهرم همدانم❤️آهنگای شاد خیلی دوس دارم و رنگ آبیم رنگ‌موردعلاقمه،متاهل ومتعهدم
من تاحالاهیچ دوستی نداشتم وازاین بابت خیلی ناراحتم    

تو هم کم حرف و خجالتیی

من تاحالاهیچ دوستی نداشتم وازاین بابت خیلی ناراحتم    

واقعا 😶😐 چندسالته عزیز حدودی بگو

رفیق فابم عروس قورباقه 🐸 ای تویی که دلمو شکستی تو ریپلایی که روی پستم زدی بدون که من تورو بخشیدم اگر یه کوچولو هم از کارت پشمون شدی😜😜😜😜خودم عشق خودمم 😛🤪
تو هم کم حرف و خجالتیی

نه اتفاقابقیه میگن خیلیم پرویی  

مرا تاجان بُود جانان توییh♡a  من یه دختر دهه هشتادیم که کلی سختی کشیدم وهمه نوجوانیمو باگریه وسختی گذروندم توروزای سخت هیچکس کنارم نبود،من یه دخترتنهاولی قویم که تونستم ازاون روزا بگذرم والان به عشقم رسیدم و زندگی آرومی دارم خیلی ناامید شدم خیلی دلم گرفت خیلی کفر کردم ولی خداهوامو داشت،خدایا خیلی عاشقتم.عاشق کاکائو و شیرینیایی هستم که خودم درست میکنم،آشپزی خوبی دارمو همسری عاشق دسپختمه😝وزن فعلیم ۷۴توی رژیمم و هدفم رسیدن به وزن۵۶کیلوئه و فقط باکالری شماری،ورزش وغذاهای سالم دارم سعی میکنم💪عاشق شهرم همدانم❤️آهنگای شاد خیلی دوس دارم و رنگ آبیم رنگ‌موردعلاقمه،متاهل ومتعهدم
واقعا 😶😐 چندسالته عزیز حدودی بگو

اره واقعا

حدودی چرادقیق میگم دیگه  

۱۹سال

اره واقعا حدودی چرادقیق میگم دیگه     ۱۹سال

منظورت دوست خیلی صمیمی؟

رفیق فابم عروس قورباقه 🐸 ای تویی که دلمو شکستی تو ریپلایی که روی پستم زدی بدون که من تورو بخشیدم اگر یه کوچولو هم از کارت پشمون شدی😜😜😜😜خودم عشق خودمم 😛🤪
منظورت دوست خیلی صمیمی؟

نمیدونم صمیمی یامعمولی یکی که باهاش حرف بزنم شوخی کنم بریم بیرون بگردیم گاهی بیادخونمون...