2777
2789
عنوان

شوهر خودرای

389 بازدید | 22 پست

شوهرم خیلی ازنظر من افراطی رفتارمی کنه من نه لباس انچنانی میگیرم نه طلای انچنانی نه تفریح وبریز بپاش هرچیم میخوام قبلش باید کلی توضیح بش بدم تاپولش جوربشه وبده اما معامله واینکاراروکه میکنه بی حساب کتاب میده به طرف مقابلش که خواهراشن مثلا معامله ای میکنه پولش ازخودشه الکی دامادوقاطی میکنه که ظاهرقضیه حفظ بشه وپولی بده بشون اونم نصف نصف

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁

وقتیم اعتراض میکنم میگه من حقوق ثابت دارم وادن حق توئه این کارای اضافی ودرامدش ربطی به تونداره فرض کن کار ازاد نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینکه عرضه کار ازاد داره مثلا دومادشون رومیاره توکار وسودی بش میرسه کافیه این میاد بیشترازحقشون میده تازه دوماده هم میگه حتماحقم اینقدربوده

براشم توضیح میدم به بحث می رسه میگه همینه توانم براتوهمینه میگم حق خودمونو میدی به مردم من راضی نیستم میگه مگه توکارکردی باشه به گردن من

دل منم خونه، به خدا یه هفتس لنگ 100 هزار تومنیم، اونقت 15 میلیون دست باباش و داداشش داره، نمیدن

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم
دل منم خونه، به خدا یه هفتس لنگ 100 هزار تومنیم، اونقت 15 میلیون دست باباش و داداشش داره، نمیدن

پول ندادن یه درده زبون دراز داشتن وباتحکم حرف زدن هزاردرده

☹ چه خواهرایی دارن . والله ما خانواده چه قدیمیا چه جوونا فقط برا زن بچه خودشون تلاش میکنن. اگر کمک بخوان قرض میدن . عزیزم چند سال ازدواج کردی از اول آشنایی اینجور تشخیص دادی برا تجربه میپرسم 

☹ چه خواهرایی دارن . والله ما خانواده چه قدیمیا چه جوونا فقط برا زن بچه خودشون تلاش میکنن. اگر کمک ب ...

بابا استثنائن اینا من بیشتراز ده ساله ازدواج کردم نه اول تشخیص ندادم ۲۰سالم بودازدواج کردم کم کم متوجه شدم که اینا نه توسط مادره بلکه توسط خواهرا پخته شدن