2821
2789

اگه کسی اینجوری شده بیایین بگین من چند وقته پریود نشدم خیلی نگرانم ؟ دکتر زنان گفت احتمالا مال وزن کم کردنته . و اینم بگم که باردار هم نیستم چندبار ازمایش و سونو دادم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

معمولا تا۴۰ روز البته اگه استرس زیادی بهم وارد شه یاخیلی لاغرشم بیشترم میشه خب برین دکتر قرص بده

اره دکتر رفتم بهم قرص مدروکسی پروژسترون و استروژن داده . شما چجوری پریود میشدین میرفتین دکتر ؟ چه داروهایی بهتپن میداده 

اره دکتر رفتم بهم قرص مدروکسی پروژسترون و استروژن داده . شما چجوری پریود میشدین میرفتین دکتر ؟ چه دا ...

من یه بار که یه ماه نشدم رفتم دکتر قرص داد ولی غیراز اون صبرمیکردم توراکیای قاعده اور میخوردم میشدم شما چندروز عقب افتادی؟

من یه بار که یه ماه نشدم رفتم دکتر قرص داد ولی غیراز اون صبرمیکردم توراکیای قاعده اور میخوردم میشدم ...

چه داروهایی میخوردین ؟ داروهای دکتر چه بهتون میداده و دارپهای گیاهی چیا مصرف میکردین ؟ منم حدود چهل روزه عقب افتادم 

داروهمون قرص مدروکسی به منم داد

درست . خیالم راحت شد که دارو تاثیر میزاره همش میترسیدم که نکنه داروها اثری نکنه . خیلی ممنون عزیزم از اینکه وقت گذاشتی واسم و‌ جواب سوالامو با حوصله دادین   

درست . خیالم راحت شد که دارو تاثیر میزاره همش میترسیدم که نکنه داروها اثری نکنه . خیلی ممنون عزیزم ا ...

خواهش میکنم عزیزم،نگران نباش اگر قرصه هم اثر نکرد خدایی نکرده دکتر امپول میده باامپول حل میشه ،ایشلاکه باهمون قرص مشکلتون حل شه

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792